"Techno Clubbing" predstavlja techno večer na kojoj će nam predstaviti goste iz Slovenije, DJ-e koji stoje iza umjetničkih imena: Drawle i Gamut. U subotu, 20. travnja 2013., u klubu Gjuro 2 u Zagrebu techno još jednom radi "proboj" kroz svaku barijeru, te se ponosno može reći kako je Techno Clubbing zaista postao techno konstanta naše metropole. Spomenutim gostima iza DJ pulta društvo će raditi i provjerene domaće snage, DJ-i s "ISO" certifikatom i odobrenjem Europske unije, kao i onih koji su kontra iste - Matija Marinić i Domagoj Radas koji će ovom prilikom svirati back-2-back set pa možemo očekivati bombastičan techno set, ali i Beriom kojem je ovo prvi nastup na Techno Clubbing večeri.

Drawle iz Ljubljane u Sloveniji svoju je DJ karijeru započeo još u 16. godini, a ista se nastavila svirkama s imenima kao što su: Dj Murphy, Pedro Delgado, David Moleon, Wehhba, Fatima Hajji, Ben Long, Fer BR, Daisychain, Vegim, Lexis, Veztax, AKA Car i drugi. Prvo je ime "Night Activities" poznatog slovenskog techno programa, baš kao i legendarnih "Remember the Future" partija.

Gamut je slovenski DJ čiju glazbenu karijeru možemo retrospektivno pratiti do njegove 7. godine kada je počeo pohađanje osnovne glazbene škole i njegov izbor udaraljki (bubnjeva) kao primarnog instrumenta. To je uvelike odredilo daljnji tijek njegova života pa je tako kasnije kupio i set bubnjeva koje je gotovo mahnitom brzinom prodao kako bi kupio set gramofona i prvu DJ-miksetu pošto se zaljubio u zvuk elektronske glazbe odnosno bubnjeva, perkusija i melodija koji su se u istoj nalazili.

Od početka 21. stoljeća do danas, Gamut gradi svoj zvuk kako kroz DJ setove, tako i kroz produkciju koja se može naći na brojnim internacionalnim izdavačkim kućama. Svirao je na brojnim partijima i pod još brojnijim organizacijama, a možemo izdvojiti i nastup u kultnoj tj. legendarnoj Ambasadi Gavioli. Njegov moto je jednostavan, ali vrlo jasan pa tako precizno kaže: "Moraš pronaći ono nešto svoje... svoj pravac... svoj zvuk... U suprotnom ćeš jednostavno iščeznuti, nestati."

Tko je bio na Techno Clubbingu zna o kakvom zvuku se radi. Dosta priče, više partijanja. Pozdravimo goste i pokažimo im kako to na flooru rade raveri Lijepe naše i Zagreba grada.

Dobrodošli na Techno Clubbing!

Cijena ulaznice je 20 kn do ponoći, odnosno 30 kn nakon, a vrata kluba se otvaraju i zabava počinje već u 22h te se zajedno zabavljamo do 5h ujutro.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO