Prvi mjesec je završio, pa s njim i prvih mjesec dana programa "Urbani Petak" koji je u klub Gjuro 2 doveo izvođače drugačijeg glazbenog izričaja svaki petak. Slušali smo glazbene delicije od house, tec-house i minimal zvukova, pa preko dubstep-a do jungle-a te brzog i plesnog drum'n'bass-a. Nešto drugačije u veljači i na programu Urbanog Petka biti će koncept rada u kojem će UP-ovci svakog petka prezentirati kompletne programe i njihove postave, ali o tome više riječi u daljnjim najavama za svaki petak, počevši s ovim.

Nastavlja se u najboljem raspoloženju i s novim pojačanjima, neki bi rekli i "podebljanim line up-ovima", pa nas tako u veljači na programu "Urbanog Petka" očekuju glazbeni stilovi kao što su: progressive, tec-house, minimal, dubstep, d'n'b, jungle, bass, grime i drugi. - Šarolika lepeza zvukova, kao i kvalitetni performeri koji će prezentirati iste, garantiraju ono što oni koji su barem jednom bili na Urbanom Petku već znaju: "Dobra zabava je zajamčena!".

Da ne duljimo previše. - Neka urbanizacija u veljači počne!

UP-ovci u prvom petku veljače (01.02.2013.) u klub Gjuro 2 dovode već dobro poznatu ekipu koja svira melodičan, ritmičan, a opet nimalo napadan zvuk. Kao što je spomenuto, Urbani Petak počevši od ovog petka kroz cijelu veljaču predstavlja po jedan kompletan program i njegovu postavu, pa tako ovaj koncept otvara program "Tech meets House". - Neki bi rekli da je u pitanju i "classy music" iako se radi o elektronskoj glazbi novog doba, pa ćemo tako ovog petka slušati zvukove kao što su: progressive, tec-house i minimal. "Orkestar" odnosno DJ-evi koji će nas povesti s prve glazbene stanice u veljači na "Urbanom Petku" su: Fabian Jakopetz, Cream, Kiki Violetta i Iva K.

Upad je 20 kn do ponoći, a 30 kn nakon. Klub Gjuro 2 (Medveščak 2) i program "Urbani Petak" otvaraju Vam vrata od 22h i urbanizacija glazbom i zabavom traje do jutra.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO