Vrijeme je popularnih "maškara" ili onima profinjenog ukusa balova pod maskama, a "Urbani Petak" ne zaostaje pa umjesto klišeja s maskama odnosno "maskarade" dovodi opće popularnu Chew The Fat! Croatia ekipu i njihovu "BASSquerade" večer u klub Gjuro 2 ove subote, 08.02.2013. Kao što je bilo najavljeno početkom mjeseca, program "Urbani Petak" u veljači donosi novitet kojim svakog petka predstavlja jedan kompletni program i njegovu ekipu, pa ni ovog petka nema iznimke. DJ-i Yesh i DMT će biti vođe ovog glazbenog bala, ludnice, muzičkog karnevala... - Dečki su spremni, a muzika u punom ubrzanju te juri prema zvučnicima i zvučnih resica svih sretnika koji će se počastiti izletom u drum'n'bass, dubstep, grime, jungle, bass i ostale zvučne vode ovog petka. Ali to nije sve, jer ovog puta na repertoaru se pojavljuje i MC Tone Tuoro koji će dodatno zapapriti svima koji misle se misle izvući na trenutak i opustiti koju minutu na podiju.

Ako postoje tri mušketira u spoju urbanog pokreta i elektronske glazbe na području Zagreba, to su ovi momci stoga ovog petka svi putevi, tračnice, pločnici, misli i dobar ukus za glazbu vode upravo na "Urbani Petak" u klub Gjuro gdje urbanizacija počinje od 22h i provodimo se zajedno do jutra.

Upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon

Ponešto o Chew The Fat! Croatia ekipi:

YESH (CTF! Cro / Black Light / JabbaTon):
Osnivač poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew te već devetu godinu organizator i rezident DJ klupske večeri JabbaTon u sklopu programa KSET-a. Od listopada 2009. započinje i novu klupsku večer, serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klupske večeri Chew the Fat!, a u listopadu 2011. pod svojim aliasom RRRamon! uz kolegu DMT-a pokreće i treću večer imena Black Light posvećenu malo drugačijim glazbenim stilovima. - Vodi radijsku emisiju "Night Drive" na Radio 808, a od nedavno je i vlasnik etikete JabbaTon Records posvećene izdanjima bass glazbe. Nastupao je na najvećim festivalima u regiji kao što su EXIT, Springfestival Graz, Outlook, Terraneo, Hideout, Seasplash itd. Dijelio je pozornicu s imenima kao što su: Lee "Scratch" Perry, Erol Alkan, Jon More (Coldcut), DJ Craze, Krafty Kuts, Marky, i mnogim drugima. Glazbeno je raznolik te se žanrovski ne ograničava iako se u zadnje vrijeme najviše koncentrirao na drum'n'bass, trap, dubstep i grime.

DMT  (CTF! Cro / Black Light / InUrFace):
Aktivan je na glazbenoj sceni još od 1999. godine kada je u suradnji s članovima hip-hop grupe Connect pokrenuo radijsku emisiju "Ruff Beats Rap Show" na Radio Zaprešiću. Ubrzo nakon toga uslijedili su nastupi po noćnim klubovima i festivalima diljem Hrvatske, Slovenije i Austrije. Sredinom 2004. godine odlazi u Los Angeles gdje je studirao televizijsku produkciju. Za vrijeme studija puštao je po mnogim noćnim klubovima i privatnim partyjima u Los Angelesu i Las Vegasu. Krajem 2009. godine vraća se u rodni Zagreb i počinje sudjelovati u organizaciji brojnih klupskih programa (Chew the Fat! Croatia, Black Light...). 2010. godine s Arianom Vuicom osniva electro-dubstep duet "InUrFace", a godinu dana kasnije izdaju svoj prvi EP "Conquer Me" za kanadsku etiketu Capital Boom Records. Iako u posljednje vrijeme preferira glazbene žanrove kao što su dubstep, electro, bassline i breakbeat, povremeno ga nostalgija ponese pa zavrti koju hip-hop stvar u svojem setu. Dakle, ugodna iznenađenja su moguća što je pokazao već i pri prvom gostovanju na "Urbanom Petku".

MC TONE TUORO (CTF! Croatia):
Anton Tone poznatiji kao MC Tone Tuoro, Zagrebački je MC i beatmaker koji izvodi svoje pjesme na engleskom. Rođen je u Amsterdamu i živio je u Nizozemskoj do svoje 16. godine kada je došao u Zagreb. S 19 godina počinje se baviti Hip Hop glazbom, a s vremenom je upoznao i DJ Yesh-a s kojim kreće njegov MC angažman uz Bass glazbu na ChewTheFat! Croatia eventima. - Također, surađuje i nastupa s popularnim reperom Fil Tilenom s kojim je nastupao na brojnim velikim festivalima (Špancirfest, Brucošijada FER-a, Seasplash [Solo nastup]) te klubovima diljem Hrvatske. Njegov nastup je energičan, unikatan, te dodatno začinjava večer bilo da se radi o festivalskom ili klupskom programu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO