"Urbani Petak" ovog petka, 11.01.2013., nastavlja punom parom nakon dobrog starta u klubu Gjuro 2. Urbano, kako i sam naziv programa kaže, krećemo s druge postaje odnosno događanja na putovanje zvučnim stazama progressive, tec-house i minimal zvuka. Za sve one koji petkom traže nešto drugačije, a opet pristupačno lokacijom, cijenom upada, a da ista ne znači manjak kvalitete, formiran je upravo "Urbani Petak".


Za one koji žele jednostavno izaći i zabaviti, za ravere, clubbere, alternativce, one koje nazivaju "preživima" ili "premirnima" ili pak jednostavno "drugačijima". Za Vas koji niste "kopija kopije" tu je i pravi program u pravom klubu. Jesmo li spomenuli koja će Vas postava dočekati u klubu ovoga petka i spomenutim Vas milozvucima elektronske glazbe voditi kroz noćno putovanje urbanog izlaska?

Ne? Naše isprike... Čak 5 DJeva će biti zaduženi za nenadmašivu i jednostavno "drugačiju" atmosferu izlaska koju nudi "Urbani Petak" u klubu Gjuro 2 u samom srcu Zagreba. Petorica koji će imati čast svirati za Vas ovoga petka su: Fabian Jakopetz, Dub Way, Damir Pushkar, Krunoslav Vuković aka Mali i Ganc.

Upad je 20 kn do ponoći, a 30 kn nakon. Klub Gjuro 2 (Medveščak 2) i program "Urbani Petak" otvaraju Vam vrata od 22h i urbano se provodimo zajedno do jutra.

URBANI PETAK
Klub Gjuro 2 | Medveščak 2 | Zagreb
Petak | 11.01.2013 | 20/30 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO