Drum'n'bass se vraća u centar hrvatske metropole. - Urbani Petak i klub Gjuro 2 predstavljaju vam večer bubnjeva i baseva uz ekipu koja to čini taaako dobro da u glazbenom smislu možemo "polizati prste" nakon svakog njihovog nastupa. Radi se o "TRIP TO ZION" ekipi koja će u sklopu večeri "Urbani Petak" nastupiti u klubu Gjuro, 15.03.2013. od 22h. TRIP TO ZION tvore dečki koji se "kriju" ispod aliasa: Danny Bwoy, Jan Becele i Agregat. O njihovim energičnim nastupima nećemo previše pisati jer bi svaki redak, svako slovo pa i svaki diakritički znak bili premalo za opis atmosfere koja nastaje kroz samo prvih par taktova njihove svirke. Osim toga, pitajte one koji su bili počašćeni ijednim njihovim nastupom o čemu se radi... Ili još bolje, dođite i uvjerite se sami kako je "petak dan za metak". - Bang! Bang!

Drum'n'bass, jungle pa i poneki izlet u dubstep razveselit će i rasplesati sve prisutne na flooru programa "Urbani Petak" u klubu Gjuro u petak već od 22h kada se otvaraju vrata kluba i zabava traje do 5h ujutro.    

Upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon

Linkovi:

URBANI PETAK:
http://www.facebook.com/UrbaniPetak

DANNY BWOY (Trip to Zion / PcP)
Afirmirani d'n'b DJ i glazbeni producent koji se glazbom bavi dugi niz godina, a na hrvatskoj sceni se pojavljuje 2009. godine kada u suradnji s grupom PcP predstavlja javnosti pjesmu "Come with us" koja nedugo potom postaje hit. Odselivši u metropolu, Danny svoje znanje pretače u iskustvo te postaje prepoznatljiv po zanimljivom spoju raznih d'n'b smjerova od jungle-a, neura, dubstep-a pa sve do drumstep-a i jakog jump up ritma koje provlači kroz jedan set dovodeći tako publiku do „ludila“. U današnje vrijeme stalni je član Trip to Zion crew-a, uz veliki broj nastupa na partijima i festivalima od kojih možemo izdvojiti: „Outlook“, „Seasplash“, „Terraneo“, „Dramu“, „Bass Explotion“ te druge uz koje možemo izdvojiti i nastupe s poznatim imenima kao što su Dub Incorporation, LTJ Bukem & Mc Conrad, Benny Page, itd.

JAN BECELE (Trip to Zion / DUBstepKlub)
Prisutan na zagrebačkoj glazbenoj sceni veći duži niz godina i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, te kao i organizatora brojnih glazbenih događanja. Od malena je zaljubljenik u glazbu. Muziku počinje puštati u srednjoj školi kada je bio usmjeren na hip-hop, reggae i drum 'n' bass izričaj. Krajem prošlog stoljeća kao član Udruge G.A.S. u Velikoj Gorici sudjeluje u organiziranju partija pod imenom Minimalistica u Klubu 100. Početkom 2000-ih s nekoliko entuzijasta osniva Jaribu sound system s kojima nastupa na Seasplash festivalu i Illectricty festivalu. Fokusirani su na reggae i dub produkciju, a 2003. u Močvari pokreće klupski program Groove Sanctuary u sklopu kojeg su gostovali Dzihan & Kamien, High Tone, Tricky D, Vuneny, te mnogi drugi izvođači. 2005. postaje suosnivač inicijative Trip To Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih 8 godina. Kao DJ i VJ konstantno nastupa po brojnim partijima te festivalima kao što su Seasplash, Outlook, INmusic i drugi. Među njegovim zadnjim projektima ističe se i DUBstep Klub u kojem sudjeluje kao suorganizator i DJ.

AGREGAT (Trip to Zion / Subjekt / Grey Room)
Odrastajući na technu, ludom zvuku gitare i staroj školi hip hopa pojavio se drum'n'bass zvuk kojemu je ostao vjeran sve do danas. U njegovim mixevima može se čuti svašta, ali pretežito su to mračni, žestoki i energični zvukovi drum'n'bass glazbe, dubstepa, te tribala kojeg sve ćešće zavrti u žaru večeri. 2012. pridružuje se Trip to Zion kolektivu, nakon što je stekao vještine u Grey Roomu. Prvi veći event na kojem je nastupao bio je Spaced Out na Velesajmu kulture 2008. godine. Nakon toga njegova je glazbena karijera imala samo uzlaznu putanju pa su uslijedili nastupi na  R.A.F.-u, raznim programima u Griču, skate/snow festivalima, Ksetu, Chill Nightu, R.A.M.-u, Medici, Pistoleru, Bass Explosionu (Trip to Zion), Dubstep Erotici, Kugli (KC), Neuro Pornu, Break Da Rulles-u, Radio808, DnB feveru, Perfect Kaos-u (NS), Vubass-u, Outlook festivalu, Momento Demento festivalu i drugima. Uistinu, nastup koji se označava s "ne propustiti".

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO