Electro je uvijek imao posebne poklonike koji su se od prvih taktova sviranje ove glazbe bilo gdje, u bilo kojem kutku kugle zemaljske kunuli u vjernost istom. Electro je zvuk koji već desetljećima i stvara poklonike, vojsku onih koji ostaju vjerni čak i kad je najteže. Electro je jednostavno tu... - Uvijek pristuan, uvijek underground, uvijek poželjan. Novost za neke koji su već stajali sa suzama u očima ili skepsom na pameti: "Electro is NOT dead!" i u petak, 22. veljače 2013., u klubu Gjuro 2 te režiji programa "Urbani Petak", upravo to će i dokazati. Posebna večer je na repertoaru. Bez duljenja i zbunjujućih dodataka, zovimo je jednostavno "Electro night".

Kako bi stvari izgledale, a zvučale još i bolje, pobrinut će se sljedeći gosti: Stormfield iz Engleske sa svojim setom u kojem predstavlja najbolje od acid i electro zvukova, te bugarska electro-princeza s adresom u Londonu pod nazivom Errorbeauty koji će nam pokazati kako se urbano elektrizira scena na "otoku", ali i širom svijeta. Uz njih, nastupiti će i pioniri hrvatske electro scene, DJ-evi Xed i N-ter iz Crobot Crew-a.

Urbanizacija i electro moving u klubu Gjuro 2 počinju od 22h, a elektriziranje plesnog podija, robot dancing, zafrkancija za šankom i rakija barom, te šamaranje light show-om dok beatovi lupaju traju do jutra. - Vidimo se na još jednom "Urbanom Petku".

Upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO