Glazbeni profil KSSS čini pretežno ROOTS i DANCEHALL REGGAE, SOCA (Soul Of Calypso), a primjetni su i utjecaji afričke glazbe, DUBa, hip-hopa i njihovi mashup remixi. KSSS i danas su aktivni na domaćoj i regionalnoj sceni kao organizatori i/ili izvođači na preko 150 klupskih ili open air događanja i festivala (Seasplash, Soča Reggae Riversplash, Outlook, Priredba, UWOG, Fistt Art Fest, Ideš Fest, Una Reggae Fest, Kreativni Nered, Media Mediterranea, Art & Music Festival, Park - In open air, RastRaft...).

U 2010. godini izdali su preko 15 nezavisnih singlova domaće reggae produkcije i brojne remikse, dok 2011 i 2012. donose suradnju s londonskom pjevačicom Ms. Tenza, na ritmovima vlastite produkcije, te brojne internacionalne kolaboracije i koprodukcije (Andrew T., Militia sound, Zed I i dr.)

SOUNDCLOUD - www.soundcloud.com/king_shango_sound

YOUTUBE - www.youtube.com/user/theokingshango

Promo mix - download:
ROOTS REGGAE: http://www.mediafire.com/?1izwzm4mnjr
DANCEHALL SOCA: http://www.mediafire.com/?y2zjnzyjlyd

Predstavit će se i FAR OUT (Zagreb) CHILL DUB, XOTIC ETHNO, FUNKADELIC, PSYBIENT FUSION. Selektori Rea Tas i Theo aka Fakin Lunatik iz King Shango sounda 2009. pokreću i sestrinski projekt - Far Out (Zagreb) - zagrebačkoj publici poznat po ChillUm - The FarOut večerima (Muzungu, Masters), te kao izvođači sa mnogobrojnih festivala koji su ih ugostili proteklih par godina.

Više o FarOut-u na:
https://www.facebook.com/pages/FarOut/323025157746171?sk=info

Pripremite se za ludo putovanje kroz širok spektar egzotičnih zvukova - ovog petka vodimo vas stvarno svuda - od Kariba i Afrike, do mističnog istoka, zavodljivog orienta i još mnogo, mnogo dalje.

Program počinje u 22h Upad je slobodan do ponoći, a nakon ponoći cijelih 10kn. Vidimo se na plesnom podiju, pripremite se na pojačano znojenje!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO