Otvorenje „VI. Ljeta na Gradini“ započinje 19. lipnja s koncertom Olivera Dragojevića, no kako i priliči svakom otvorenju, ono je samo početak te je jako važno i ono što slijedi nakon otvorenja. Tako već 25. lipnja na Gradini u sklopu manifestacije „6. Ljeto na Gradini“ započinje ciklus „Kula je cool u ponoć“  a prvi stand up nastup u ciklusu „odradit“ će skupina komičarki pod nazivom BAAM, Ladies night. Vrijeme je i da grad Rijeka dobije svoje mjesto za „dogovoreni“ smijeh, stoga  drage žene i muškarci koji žele biti u publici, ove dame nasmijale su preko 200 žena na Dan žena u studiju u Zagrebu, a sada je vrijeme da u Rijeci nasmiju bar još toliko žena i muškaraca, koji se osjećaju dovoljno „muški“ da prepuste žena ma da vode glavnu riječ.

Pred Vas sa svojim best of ženskim forama izaći će: Marina Orsag, Andrea Andrassy, Brina Mulc i Miranda Lončar. Tu dobrim forama nije kraj: svi posjetitelji koji kupe ulaznicu za ovaj stand up show, koji počinje u ponoć, uz predočenje ulaznice ostvaruju besplatnu vožnju do pet kilometara s taxi Cammeom! Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 i 80 kn u TIC-u na Korzu, restoranu „Fortunal“ na Zametu, caffe baru „Gradina“, „New Sound“ Matulji te preko kartomata. Ako ne želite propustiti niti jedan nastup u ovom ciklusu za vas postoji poseban paket ulaznica s kojim ostvarujete  značajan popust, a više o tome na web stranici bašćinskih glasa. Za djecu do 6 godina i umirovljenike ulaznice su 50% jeftinije, a sva publika ovog showa ostvaruje i 75% popusta na kavu. U ponoć, naravno.

Izvor: KUD Bašćinski glasi

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO