Narasporedu gostovanja Nede Ukraden našao se na radost brojne publike i Zagreb, točnije Green Gold Club. Regionalno poznata Neda u čijim pjesmama uživaju mnoge generacije koncert u Green Goldu održati će 29.11., a oni najvjerniji obožavatelji spomenuti će datum već sada zabilježiti u kalendarima. Nakon odlične promocije aktualnog albuma 'Biti svoja', Green Gold Club ima čast ponovno ugostiti Nedu čiji hitovi 'Viljamovka', 'Najbolji klub u gradu', Na Balkanu', 'Na pola puta' u posljednje vrijeme itekako tresu klubove.

S obzirom na veliki broj koncerata koje je Neda održala u metropoli, vjerujemo kako je pred nama koncert pun pozitivne energije, odlične zabave i još boljih pjesama. "Za svakog pjevača je san da u prekrasnom ambijentu nastupa pred najboljom publikom, te zbog toga jedva čekamo ponovno gostovanje u Green Gold Clubu. Radujemo se i spremni smo jer znamo da će se iz svih grla oriti i Zora je, jednako kao i Viljamovka! Pusa svima, posebno mojim najvjernijim fanovima i vidimo se 29.11. u Green Gold Clubu." - izjavila je Neda povodom koncerta u Green Gold Clubu

Do koncerta u Green Gold Clubu ostalo je još desetak dana, a nakon Zagreba u planu su još neki koncerti, a mi Vam donosimo popis gdje možete uživati u pjesmama Nede Ukraden:

29.11. Green Gold Club, Zagreb

30.11. Party club, Sisak

21.12. Planet Tuš, Kranj, Slovenija

27.12. Novo Mesto, Slovenija

31.12. Imperium, Split

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO