Kada su Green Gold Club i Liveinthemix management prije gotovo dva mjeseca zagrebačkoj publici ponudili sasvim novu dimenziju urbane glazbe u sklopu sve popularnije klupske večeri "Urban Wednesday", nitko nije ni mogao očekivati da će cijela priča poprimiti ovakve razmjere. Svake nove srijede, klub posjećuje sve više ljubitelja ove vrste glazbe, koji su prepoznali vrhunsku kvalitetu cjelokupnog programa i pohvalnu inicijativu kojom izvršni producenti Green Gold Cluba, te vlasnici Liveinthemix labela, Darko Juranović "D'Knock" i DJ Fresh Jay, nastoje dodatno obogatiti zagrebački noćni život.

Ono što "Urban Wednesday" čini "must see" programom svake srijede, upravo je širok spektar glazbenih sadržaja, od vrhunskih plesnih performansa plesača i plesačica iz skupina Atomic Dance Factory i 1st Entertainment, resident DJ-a Emilija Dalbella koji svake srijede publici nudi najveći izbor hitova urbane klupske glazbe, sve do renomiranih imena hrvatske glazbene scene.

Osim njih, publici se na ovaj kvalitetan način imaju priliku predstaviti i talentirani mladi izvođači koji su prepoznati kao vrhunski potencijali i prezenteri urbane glazbe. Tako se stvara pozitivan trend u glazbenom smislu, koji ima za cilj promociju i ponovno uzdizanje pomalo zanemarene urbane klupske scene.

Ove srijede, 23.10. posjetitelji će bez sumnje moći uživati i uz specijalan nastup Remi iz grupe Elemental koja se dokazala kao izvrstan showman, vokal performer i MC koja sjajno "barata" s rimama. Uz nju će se pojaviti i zanimljivi gosti iznenađenja.

Ulaz je svake srijede besplatan!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO