Nakon otoka Krka i Raba, RnB Exclusive „Perfect time to shine“ party ove srijede 1. kolovoza na otoku Lošinju. U sklopu ljetne turneje u brojim klubovima diljem Jadrana, popularni party RnB Exclusive pripremio je još jedan nezaboravni provod u najpoznatijem okupljalištu noćne zabave na Lošinju u Lounge Baru Harem. DJ Jericho rezidnet programa RnB Exclusive mixa najbolje klupske R&B i hip hop hitove koji će natjerati svakog gosta da se pridruži zabavi na podiju.

Neizostavni dio svakog RnB Exclusive partya je nagradna igra „Perfect time to shine“ u kojoj će modeli RnB Honeys odabrati najljepšu haljinu u Haremu, a dobitnicu nagraditi vrijednim nagradama.

Cijelom događaju pridružuje se i kamerman koji će najbolje kadrove montirati u kratki video spot koji kasnije posjetitelji mogu vidjeti na web stranici www.rnb-exclusive.com te na brojnim internet portalima.

Pozivamo sve otočane i turiste da se pridruže ovom jedinstvenom programu a sve gošće da zabljesnu svojim stylingom i osvoje vrijedne nagrade.

Piće večeri: Ballantines

INFO: www.rnb-exclusive.com

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO