Hartera je lokalni naziv za bivšu tvornicu papira (najstariju tvornicu cigaretnog papira u Europi!). Iako smještena u strogom centru grada (10 minuta hoda) položaj Hartere duboko u kanjonu rijeke Rječine omogućava cjelonoćnu zabavu, što je prava rijetkost za gradske festivale na ovim prostorima, a i šire.

Kada je 2005. skupina entuzijasta pokrenula Hartera Festival s ciljem senzibiliziranja javnosti za ideju da se prostor propale Tvornice papira namijeni kulturnim i javnim sadržajima, rijetki su mogli prognozirati da će Hartera postati jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenih događanja.

Kroz godine je festival rastao, postajao sve ozbiljniji, uz sve više standarde u uređenju prostora, a opušten i prijateljski odnos prema izvođačima i publici postao je njegov zaštitini znak.

Najveće priznanje je stiglo kroz povećanje broja posjetitelja iz godine u godinu iz svih dijelova Hrvatske te okolnih zemalja, pa i Velike Britanije, ali i kroz formalne nagrade kao što je odabir za najbolji hrvatski glazbeni festival prema portalu Muzika.hr i ulazak u 10 najboljih malih festivala u Europi prema portalu Virtual Festivals.

Hartera je danas respektabilan trodnevni festival koji je u svojih dosadašnjih 7 izdanja pred oko 35000 gostiju predstavio 200-tinjak nevjerojatno raznovrsnih izvođača i performera iz regije i svijeta, te brojnim popratnim događanjima zaradio titulu drugačijeg i posebnog.

Harteru iskreno voli brojna sljedba koja se istinski zaljubila u fantastičan ambijent stare tvornice i neponovljivu atmosferu cjelonoćnog tulumarenja.

Harteru i dalje cijene oni kojima je glazbena ponuda za prave sladokusce puno važnija od ziheraških mainstream događanja bez duše.

Harteru ili ne razumijete ili je obožavate.

Baš kako to i treba biti!!!

ČETVRTAK 19.07.

 

♥ TUBORG MAIN STAGE ♥

Laurent Garnier pres LBS
Azari & III
Highland Brothers INC.

♥ ROCK & DJ STAGE ♥

Svadbas
Moskva
ABOP
Sunshine Madness
CFSN DJs + VJ liik

♥ HIDDEN STAGE ♥

DJ Ogi
Mateo Klaić

PETAK 20.07.

 

♥ TUBORG MAIN STAGE ♥

GusGus
Asian Dub Foundation Sound System
Gesaffelstein
Darkwood Dub

♥ ROCK & DJ STAGE ♥

Dječaci
Veliki Prezir
Ruiz
Losing Focus
Dojaja
Virgin Helena
Mystic vs. Okmanow

♥ HIDDEN STAGE ♥

Miss Sunshine
Arexx DJ

SUBOTA 21.07.

 

♥ TUBORG MAIN STAGE ♥

Rambo Amadeus
Damir Avdić
A Skitzo
Art Pollution Trio
One Possible Option

ULAZNICE

 

Festivalska ulaznica u pretprodaji 250kn, na ulazu 280kn. Jednodnevne za četvrtak i petak po 150kn u pretprodaji, na ulazu 180kn. Jednodnevna za subotu u pretprodaji 80kn, na ulazu 90kn.

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventima. Popis vama najbližih prodajnih mjesta (Dallas Music Shop, Generalturist itd.) možete pronaći ovdje http://www.eventim.hr/hr/outlets/croatia/

Poseban popust: cijena festivalske ulaznice kupljene preko Harterine mobilne aplikacije iznosi 230kn. količina tih ulaznica je ograničena.

SMJEŠTAJ

 

Hartera vam nudi pakete smještaja u suradnji sa partnerom, agencijom My Travel iz Rijeke. Svim posjetiteljima Hartere pruža se mogućnost smještaja u festivalskom kampu, hostelu te različitim hotelima.

http://www.mytravel.hr/odrediste/hrvatska/kvarner/rijeka/hartera-2012

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO