Slušajte nas vrlo pažljivo jer ovo ćemo reći samo jednom! ;) Hemingway lounge bar Zagreb, poznat kao i Hemingway HNK, proteklog je vikenda predstavio novi noćni program Buffet, retro tematike, po uzoru tipove lokala koji su bili popularni prije pojave Caffe barova. U petak 22. studenog Buffet predstavlja veliki 'Allo 'Allo Party.

U lokalu će Vas dočekati za šankom dočekati popularni Rene Artois iz serije i njegove francuske konobarice. Bez brige, njegova žena Edith neće pjevati :)

Biti će tu i neizostavni gestapovci, možda poneki njemački oficiri, djevojke iz pokreta otpora, pa i engleski avijatičari.

Svakom gostu u 'Allo 'Allo dress code-u, biti će uručeno prigodno piće dobrodošlice. Djevojke u balonerima, svatko s francuskom beretkom, muškarci u crnim kožnim kaputima, crni šeširi, francuske sobarice/konobarice, avijatičarske kape... Mogućnosti su brojne, a na Vašoj mašti je realizacija!

DJ Karlo će vrtiti najveće house, r&b i pop hitove danjašnjice, biti će i ponešto domaćeg repertoara za svakog raspoloženog za pjesmu i ples, a nekoliko puta tijekom večeri moći ćete zaplesati i uz popularnu tematsku pjesmu kultne serije 'Allo 'Allo...

"Allo Allo Noćni sokole. Hemingway HNK poziva Vas na ovaj veliki tematski party u petak 22. studenog od 22:00h. Pridružite nam se i po mogućnosti kostimirajte. Pozdrav do petka. Night Hawk over & out!"

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO