Dražena Zečića nakon dužeg vremena opet ćemo imati priliku slušati uživo 17.12. u Hemingway baru Split. Draženova karijera započela je 1990. godine, kada je između ostalog pisao i tekstove za naše estradnjake. Prvi pravi uspjeh bilježi na Melodijama hrvatskog Jadrana 1993. godine kada s pjesmom "Govore mi monogi ljudi" osvaja prvo mjesto. Draženove pjesme uglavnom su ljubavnog karaktera, a jedan takav duet "Ima li nade za nas" s mladom Anđelom Kolar lansirao ga je na sami vrh hrvatske estrade.

Nagrade naravno nisu izostale, tako je 1999. godine proglašen pjevačem godine, osvaja Porina za najbolji album zabavne glazbe, dobitnik je nagradne "Zlatna ptica" za preko 100.000 prodanih nosača zvuka, osvaja nagradu publike na Hrvatskom radijskom festivalu sa skladbom "Pokidat ću lance sve" i još brojne druge.

Za sve koji planiraju pohodit koncert u Hemingway baru Dražen poručuje: "Ja garantiram vrhunsku feštu, a na vama je da se samo pojavite!" Uz hitove poput "Nitko nema dva života", Zora", "Vladarica", "Što ti znači on" i "Pokidat ću lance sve" ne sumnjamo da će je i napraviti. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40,00 kn potražite u Hemingway baru, Pomorskom fakultetu, caffe barovima Senna, Magan i Karoca, dok je cijena na dan koncerta 60,00 kn.

Izvor: Canto Promotion

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO