Kultno okupljalište ljubitelja noćnog života i dobre zabave, Hemingway bar Zagreb na Tuškancu, u subotu 21. rujna otvara novu sezonu na radost brojnih partyjanera i svih željnih izlazaka u samom srcu grada Zagreba. U prošloj je sezoni Hemingway bar pokazao svoje novo lice nakon preuređenja i proslavio svoj 10. rođendan, a u sezoni 2013/2014 najavljuje bogat i kreativan programski sadržaj, još više resident DJ-a koji će Vas svojim izborom glazbe uveseljavati do ranih jutarnjih sati tijekom čitave sezone, predivne hostese "Hemingway Ladies" koje će Vas dočekat na početku svake večeri, a i neki zanimljivi gostujući izvođači i programi.

Na samom otvorenju 21.9. Hemingway bar Zagreb priprema vrući party na 2 floora. Jedan će floor zabavljati odlični DJ-i, Duix the Diskjockey i Claudio Madirazza, a drugi floor, na katu Hemingway bara, zapalit će renomirani zagrebački DJ Saša Šoštarić i DJ Dejan Marić. Na drugom flooru ćete se ove sezone, uz najveće svjetske hitove današnjice, moći zabaviti i uz najpopularnije domaće hitove, a osvježenje možete potražiti za šankom Hemingway bara.

Vatrena atmosfera i vrhunska zabava su garantirane, tulum će potrajat će do ranih jutarnjih sati. Dođite i Vi u subotu 21. rujna u Hemingway!

Informacije i rezervacije na 098 980 5000.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO