Bols barmen Cup 2012, 4. međunarodno natjecanje barmena u organizaciji Udruge konobara i barmena Hrvatske, dio svjetskog WFA Grand Slam World Toura, mjesto vrhunskim nastupa i susreta najboljih barmena Hrvatske i svijeta, započinje 14. rujna u Opatiji  u Liburnia Riviera Hotelima.

Natjecanje će se održati u Hotelu Kvarner. Petak 14. rujna rezerviran je za prijave natjecatelja i kvalifikacije barmena u Flairu (Working i Exhibition Flair) koje započinju u 17:00 sati. U subotu 16. rujna u Hotelu Kvarner očekuje Vas veliko finale u Working i Exhibition flairu gdje će kroz 6 minuta showa svoje snage odmjeriti 10 najboljih barmena iz kvalifikacijkog djela, koji će se boriti za novčani fond nagrada u visini 4.000 €. Službeni početak finalnog kruga Bols barmen Cupa 2012 predviđen je za 20:00 sati. Nakon izuzetnih nastupa, vrhunskih performansa najboljih barmena i proglašenja pobjednika slijedi veliki završni party uz  bogati zabavni program za koji su zaduženi plesna skupina Porto RI, plesno – vokalna skupina Fame, hostese, voditelji i DJ.

Još malo uživajte u ljetu, podržite barmene i dobro se zabavite.

Ugodan boravak u Opatiji žele Vam Udruga konobara i barmena Hrvatske i Liburnia Riviera Hoteli.

Za natjecatelje BOLS barmen Cup-a 2012:

Pravila i prijavnicu natjecanja možete zatražiti putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO