Spjef zasut prijavama!!! Nova audicija u In baru! Aquarius records, Jutarnji.hr i Spjef pozivaju sve pjevače , solo instrumentaliste, bendove i zainteresiranu publiku (ulaz besplatan!!!) na četvrtu otvorenu audiciju u In bar, 14.12. od 21h! Kandidate će dočekati kompletna scenska oprema, ozvučenje+bubnjevi tako da trebaju ponijeti samo instrumente i pripadajuće im priključne kablove.

Ako neko ima posebnih prohtjeva neka dođe između 20-21h i sve detalje dogovori s ton-majstorom. Solo vokalisti mogu nastupiti uz matricu, intsrumentalnu pratnju ili a capella, po vlastitom izboru. Od solo izvođača očekujemo najmanje jednu cjelovitu izvedbu+par fragmenata, od bendova najmanje dvije cjelovite izvedbe. Pošto ćemo audiciju snimati pozivamo sve članove grupe da dođu u utorak,naprave odličnu atmosferu, podrže svoje kandidate i Spjef u cjelini!

Izvor: In Bar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO