Nakon dužeg perioda Balance Hip Hop Session opet na riječkoj sceni. Poznati hip hop party brend koji se nekad održavao u Stereo Dvorani ove subote 21.04.2012. po prvi puta u klubu „Indigo“ (Koblerov Trg). U sklopu večeri održat će se promocija novog spota grupe Fanatiks (Balance Crew) za pjesmu „Gazi me“.

Na spotu gostuje hrvatski hip hop producent Koolade poznatiji kao producent Edo Majke, zatim zagrebački reper Ropez, te Ćoza popularni vokal riječke rock grupe Mandrili. Spot je sniman u Zagrebu a kako je sve upakirano i montirano možete provjeriti ove subotu u clubu Indigo.

Za zabavu i atmosferu zadužen DJ Da Costa sa najboljim klasicima Hip Hop-a i RnB-a a piće večeri Corona zajedno sa hostesama koje će Vas za svaku kupljenu Coronu počastiti Tequilom GRATIS.

Vrata kluba otvaramo u 22:30h, a prikzivanje spota očekujte oko 00:00h.

CORONA = 20 kn + Tequilla GRATIS

FANATIKS:


Zasigurno jedni od najpoznatijih riječkih Hop Hop izvođača. Na Hip Hop sceni su od 2004. godine te započinju svoje prve hip hop uradke. Članovi grupe su Barakinjo,Guja te njihov producent i DJ, Ricardo Da Costa. Veliki „boom“ na hip hop sceni napravili su svojim prvim video spotom za pjesmu "Slušaj Slušaj" na kojoj gostuje Doki Dok a spot je dosegao brojku  150 000 pogleda na youtube-u.

Fanatiksi čine sastavni dio Balance crew -a zajedno sa Doki Dok-om, grupom KBC te Sunny Sun-om i naravno DJ-ima :DJ Jericho,Dj Šah Mat i Dj Ramo. Prvi Demo album pod nazivom "Slušaj Slušaj" izašao je u 11 mjesecu 2007. godine na njemu su se mogle čuti prve snimljene stvari za koje možemo reći da su pravi riječki reprezent. Svoje nastupe bilježe diljem Hrvatske, Slovenije te čak i u Pragu u klubu Pascha.

„Balance Hip Hop Session“
Finest in Hip Hop and RnB
Promocija spota „Gazi me“
Fanatiks, Koolade, Ropez & Ćoza (Mandrili)
SUBOTA 21.04.2012., Klub Indigo

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO