U vrijeme maškara dajte si oduška i obucite obleku koju su Vaši starci (a i neki od nas) nosili '70-tih. Maškare Vam mogu biti dobar izgovor kad Vas susjedi vide kako kao SuperFly izlećete laganim hodom u starim platform šuzama ili špičokama (za cipelarenje mrava u kantunu), dok trapez čehla dižu lišće koje niste pomeli, a ogromne kragne Vas lagano šamaraju po obrazima.

Dok tako lagano hodate prema autu zahvalni ste što bura i nije nešto osobito jaka jer bi u protivnom kragne odlijepile retro šuze i odlepršali bi do Riminija gdje bi Vas začuđeni talijani odmah proglasili fashion guru-om, ili bar do Cresa gdje bi Vas bjeloglavi supovi u čudu gledali nadajući se da će i čistoća prirode koja ih okružuje biti onakva kakva je bila u vrijeme kad se obleka koju ste nabacili na sebe nosila... Eh, da... OK dosta sa nostalgijom za nekim prošlim vremenima (TBF, Nostalgična, pogledajte spot) idemo na kratki info.

Najboljoj obleki poklanjamo voucher u vrijednosti od 1.000,00 kuna koje možete iskorisiti u trgovini odjeće u Rijeci po Vašem izboru. Budite vrijedni i prekopajte ormare ili odite do kazališta i iznajmite staru robu, a možete i pitati susjeda koji nosi jazavac jaknu, gips čarape i kabrio koledžice da Vam posudi koji komad unikatne robe koju vrijeno desetljećima čuva u ormaru.

Mjuza će biti prigodna, cuge neće faliti a vjerujte boliti će Vas trbuh od smijeha kad vidite ekipu kad se obuče u retro đir.

Da rezimiramo, fudbalerke, afro i trajne zurke, špic ili platrofm šuze, što veći trapez, šulja na kojoj dugmad izleće jer je prestrukirana a koleti što veći i po mogućnosti sa zaobljenim vrhovima. Bafe obavezne, brkovi su prednost kako kod muškaraca tako i kod žena kojima preporučamo da se ne depiliraju mjesec-dva. Deodorant ipak koristite i pazite kad hodate po linoleumu da ne zasvijetlite od elektriciteta, zapamtite ipak ste puni sintetike ;-)

Happy, happy hour od 22:00 do 23:00 sata, provjerite što nudimo...

Prijavite se na listu mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili SMS-om sadržaja:


Ime Prezime, Demode na broj 099 2395600. Sve prijavljene čeka piće dobrodošlice.

Vaš Club Invidia, mjesto gdje zabava nikada ne prestaje...

Izvor: Club Invidia

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO