Došao je i taj dan u gradu na rječini, DA! Informacija je 100% provjerena..! Club Kalypso od 12.11.2011. godine, započinje s radom u Rijeci, na lokaciji Mlaka, Luki 19. Koji je najveći klub u ovom dijelu grada?! Ma hajde znamo da znate odgovor... Za samo otvorenje vam donosimo dašak svega onog što se ljeti događa na najvrućoj plaži na Jadranu - Zrće, naime!

Otvorenje će proteći u ljetnom tonu, ali se nećemo previše zavaravati i očekivati preslikavanje općeg ludila s plaže Zrće, već se prilagoditi prostoru i vremenu u kojem ćemo obitavati, i potruditi se pružiti vam da se osjećate kao u vašem dnevnom boravku. Kako? Jednostavnošću. ;)

Držimo da je obveza glazbe da nas zagnjuri u vrtlog čistih oćuta zbog kojih zaboravljamo najdosadniji dio sebe, civiliziran i građanski, da nas rastereti od briga, izolira u enklavi bez doticaja s okružujućom gluhom stvarnošću, koja se u ovim crnim vremenima pokazuje okrutnom.

U club Kalypso su dobrodošli SVI, bez predrasuda i diktiranja modnih trendova jer - u klubu smo ukinuli taj famozni VIP odjeljak na katu, i prepustili ga običnom čovjeku, uklonili smo tigraste uzorke sa zidova, a najbitnije sa stupova, koja su nas previše podsjećala na neka izgubljena vremena prostora u kojem imamo čast obitavati.

Program cluba kao i glazba biti će vrlo šarolika, a pod time mislimo da će se programska shema odvijati od četvrtka do subote, a ne isključujemo i ostale dane, naravno uz prethodnu najavu.

Glazbeni pristup će biti vrlo šarolik, ali ne toliko da ćete imati priliku ćuti cajke ili možda produkciju Tončija Huljića. Mi vam na to kažemo - hvala, ali ne hvala!

Dakle!

Biti će live nastupa bendova, gostovanja domaćih i inozemnih dj-a, a napomenimo samo da će se Hideout festival od 2011. godine, održavati i u clubu Kalypso na Zrću, a tko je upućen u program Hideout-a, zna o čemu pričamo, tako da ćemo vas svako toliko častiti i s polomljenim zvucima glazbe.

Napomena!

Ovim putem pozivamo sve vas, koji ste voljni surađivati s clubom, suradnjom putem organizacije događanja, promocije i svega ostalog što vam na pamet padne.

Vrata su otvorena svima!!! Ovo je Rijeka!!!

DJ PETER PLESER (Slo)
(Housesurgery London)
http://www.housesurgery.net/?p=1180

http://www.thedjlist.com/djs/PETER_PLESER/

Poznat i pod imenom DJ Pero, je nedvojbeno jedan od pionira dj-inga u Sloveniji. Sa svojim osjećajem za glazbu i razbijanjem granica klasičnog DJ-inga, s punim pravom ga mnogi stavljaju na prijestolje kao jednog od najboljih i najuspješnijih DJ-a u našem dijelu Europe. Njegovi nastupi su jedinstveni, dinamičani, puni energije i gotovo uvijek vam dočara jedno novo iskustvo, od energičnog house do vokalnog te deep house, tribal i tecj house zvuka.

Jednom riječju Peter Pleser zaslužuje epitet "Gurua" dobre glazbe. Njegova riječ i dijelo je već odavno prešla granice zemlje iz koje potječe, rado je viđen gost zemalja: Austrije, Italije, Francuske, Hrvatske, Grčke, Malte i Sjeverne Amerike, gdje je ga iznimno poštuju i cijene njegovu predanost poslu kojim se bavi.

Discography :

Magnetic Boogie Pres. Peter Pleser – I Will 2006 (Le Bien Et Le Mal Recordings)
Dan Rubel Ft. Erin Perry – In The Sunshine Pleser Rmx 2007 (Guajira Recordings)
Filippo Fedetto Ft. Midnite Fellas - A Good Time Peter Pleser Rmx 2009 (Housepacific Recordings)
Christian Hornbostel Pres. Zons Of Zambesi - Zambesi Peter Pleser Rmx 2009 (Xibaba Recordings)
NG Project Ft Sarah Chris - Got In Me Peter Pleser Rmx 2009 (Housepacific Recordings)
Christian Hornbostel inv. Harriet Roberts - Devotion (Peter Pleser Remix) 2010

+

DJ SALE 4 LOVE
http://www.deejaysale4love.com/

DJ SHANKO
http://www.facebook.com/pages/DJ-Shanko/150194348605

Subota, 12/11/2011
Club Kalypso Zrće - Rijeka
Ulaz: slobodan, za sve koji nose smješak na licu svome.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO