HAPPY PARTY ft. TRUMPET - RUDY B (TRUMPET) & DJ SALE 4 LOVE (RIJEKA).

RUDY B


- je jedan od najpoznatijih trubača sa naših prostora,bivši je član etabliranih bendova kao što su Jinx-i i Mayales. Sredinom 90-ih lagano se prebacio na elektronsku glazbu, počeo producirati i improvizirati uživo na trubi sa mnogim DJ-ima (Rabac Summer Festival, Perfection, MTV Carnival Party Rijeka…)


2006. godine ulazi u glazbenu suradnju sa DJ PACCO-m, koristeći Paccovo znanje i iskustvo kao DJ-a, i Rudijevo kao školovanog glazbenika i producenta da bi “dizajnirali” i izvodili glazbu koju vole. 2008. godine krenula su brojna izdanja na poznatim svjetskim i domaćim labelima. Njihova produkcija može se čuti širom svijeta, a ovo su neki od sve brojnijih stranih DJ-a koji su ih uvrstili u svoje setove: Dubfire, Carl Cox, Matt Rowan, Trick & Kubic, Robbie Lowe, Chloe Harris, Nelsk, Francesco Pico, Tom Clave, Matt Darey, Jay Epoch, Nicholas Van Orton, Derek Howell, Joshua Michael, Def Disko, Sam Fraser, Holosound, Embliss, tONKPROJECT, Mango, Jondi and Spesh, Roell Sapphire, Dan Alcala, Stefan Anion, Deviant, Python…


Osim po suradnji sa DJ Paccom Rudy je poznat i po suradnjama sa ostalim HR DJ snagama pa nas tako ovaj petak u Karolini očekuje sa poznatim riječkim DJ-em SALE 4 LOVE.

DJ SALE 4 LOVE


-je rođen 1975 u Rijeci(Croatia). Sa muzikom i DJ-ingom se počeo baviti 1991 i od tada kruži kao resident DJ pod imenom DJ Sale po skoro svim većim i važnijim Klubovima, Diskotekama i Lokalima Rijeke i okolice! Profilirao se je kao jako dobar zabavljač i animator i kao DJ koji uvijek zna pogoditi žicu kod ljudi za koje trenutno pušta glazbu.Od 1991 radio je u Opatiji (Disco Madonna i Quorum Colors, pa zatim Harbour, Hemingway, Escada, Vagabundo...), Lovranu (Disco Club Oscar i Bijou Bar), Rijeci (Brod Nina, Phanas, Karolina Riječka, El Rio, Maat Bar, Mirage, Johnnie Walker Pub...), Crikvenica (Disco Flash, Lord of the Pubs...), Zagreb Maraschino , Hemingway, Shamballa...),Otok Krk (Club Boa, Disco Porta Fortuna, Disco Casablanca, Disco Trezor, Disco Jungle, Klub Casa de Padrone...) te KALYPSO (ZRĆE-PAG)! U 90-im godinama sudjelovao je u radu CD-Shopa DJ TEAM na Korzu u Rijeci gdje je upoznao mnoge ljude vezane uz muziku i već tada etablirane DJ-e!U lokalnim okvirima je vrlo poznat i omiljen kao DJ i zove ga se na mnoge privatne PARTY-e gdje ljude uveseljava komercijalnom i vocal house muzikom, ali istovremeno zna zabrijati kad je to potrebno u progressive house i electro house! Jako dobro se prilagođava publici i vrlo je širokog znanja u muzici pa dosta često organizira party-e sa muzikom 70-ih i 80-ih (STUDIO 54). U ljeti je Resident poznatog kluba Kalypso na HR Ibizi-Zrću gdje svako ljeto oduševljava ljude svojim veselim i plesnim setovima, a sad nastavlja sa gostovanjima diljem Lijepe Naše, Slovenije, Italije i Austrije.

Za najnovije promo mixeve posjetite.
http://www.facebook.com/deejaysale4love
www.deejaysale4love.com

VIDEO:
www.youtube.com/watch?v=9fQA2NIZLiw
www.youtube.com/watch?v=qTnpyMr4bQY

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO