Prošlog petka R’n’B Exclusive ekipa napravila je tulum za pamćenje u zagrebačkom Galleryu Clubu. U petak 23.svibnja po posljednji put ove sezone R’n’B Exclusive party nastupa u riječkoj rezidenciji u Night Baru Karolina. Party pod nazivom R’n’B Exclusive “Final Hometown Party” za posljednji event u Rijeku dovodi DJ Prince Halima iz Beča, jednog od najboljih rnb i hip hop klupskih DJ-a u Austriji koji je ujedno poznat kao i suprug svjetski poznate američke R’n’B pjevačice Truth Hurts. Night Bar Karolinu i ovoga puta trese osvajač nagrade za najboljeg hrvatskog hip hop DJ u Hrvatskoj te rezident R’n’B Exclusive partya, DJ Chill. Večeri se pridružuju i modeli “R’n’B Honeys wearing ZIGMAN” kao i posebno gostovanje, plesačice Unique Entertainemneta.

U sklopu večeri “R’n’B Exclusive Party Crew” pripremio Vam je i nekoliko jako zabavnih iznenađenja i nagrada premium sponzora večeri Belvedere Vodka i Porsche Inter Auto, Rijeka.

R’n’B Exclusive party ovog će petka sa najboljim Blackmusic hitovi i klasicima rasplesati svoj rodni grad Rijeku, nakon kojeg slijedi popularna ljetna R’n’B Exclusive turneja koja će se ove godine održati u mnogobrojnim klubovima na Jadranu.

CIjeli događaj prate naši dečki iza objektiva koji će zabilježiti Vaše najbolje trenutke a video reportaže partya možete pratiti na www.rnb-exclusive.com.

Okupljanje ekipe započinje u 21:00h Warm Up Partyem u predivnom ljetnom ambijentu NUbar-a gdje će Vas zagrijati DJ Chill do 00:00h nakon kojeg se selimo u vruću atmosferu Night Bara Karolina. U NU Baru vas očekuju i shotteri po popularnoj cijeni.

Powered by: Belvedere Vodka, Porsche Inter Auto - Rijeka, Zigman, GaGa Milano, Bogner

VIP REZERVACIJE: 0914904042


WEBSITE: www.rnb-exclusive.com


FACEBOOK R'n'B EXCLUSIVE: https://www.facebook.com/rnbexclusive111

INFO & KONTAKT: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO