Kao što već svi znate u prosincu se u Rijeci sprema tradicionalno veliki RnB i Hip Hop spektakl povodom rođendana najpopularnijeg riječkog klupskog party programa R’n’B EXCLUSIVE. U petak 13.12.2013. pozivamo sve prijatelje, fanove, goste i partnere da sa nama proslave 4. rođendan programa R’n’B EXCLUSIVE “4th Anniversary” u Night Baru Karolina.

Proslavi se pridružuju i prelijepe djevojke R’n’B Honeys ”wearing Zigman” koje će u velikom broju zavladati Karolinom. Večer za pamćenje priprema DJ Chill, rezidnet partya koji za ovu prigodu priprema poseban set Blackmusic hitova koji će i ovoga puta držati vrelu atmosferu u Karolini tokom cijele večeri. Senzacionalne plesne nastupe pripremaju plesne skupine RiS Girls by Ivona Brnelić te plesna skupina High Heels High Hopes iz Slovenije i atraktivne plesačice iz Zagreba.

Očekujemo Vas u velikom broju u posebno uređenom prostoru Night Bara Karolina gdje Vas ovog petka očekuje spektakl, a u 2:00h “BIG BIRTHDAY BOOM”!

U sklopu večeri promocija vodke Belvedere i prestižne Tequile Patron te auta iz salona Porsche Inter Auto kao i satova Nixon te torbi Bogner.

Okupljanje gostiju započinje Warm Up partyem u predivnom ambijentu NUbar-a od 21:00h do 00:00h gdje Vas očekuje Birthday cathering i R'n'B EXCLUSIVE ekipa. Za zagrijavanje u NUbaru pobrinuti će se se mladi DJ iz Rijeke DJ IC. U NUbaru Vas također očekuje Make Up Corner u kojem će cure iz Beauty Igraonice našminkati modele R’n’B Honeys i plesačice.

Za prijevoz iz NUbara u Karolinu pobrinut će se TAXI Cameo sa nekoliko kombija koji će Vas besplatno u 00:00h prevesti u Night Bar Karolinu.

Powered by: Belvedere Vodka, Porsche Interauto RijekaYuraj Zigman Nixon watches, Bogner, Taxi Cammeo Make Up by Sensus Beauty Igraonica za Velike Cure Xenia Make Up.

Petak 13.12.2013.
Karolina Night Bar, Rijeka
23:00h do 5:00h
Powered by Belvedere Vodka
Warm up @ NUbar 21:00h : 00:00h

REZERVACIJE: 0914904042

WEBSITE: www.rnb-exclusive.com

FACEBOOK R'n'B EXCLUSIVE:
https://www.facebook.com/rnbexclusive111

INFO & KONTAKT: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO