Omiljeno mjesto zagrebačkog noćnog života, klub H2O predstavlja Anu Nikolić! Atraktivna pop pjevačica ovog će petka održati koncert u popularnom klubu, a uz dobro poznate hitove balkanske zvijezde Mišo moj, Romale Romali, Napismeno, očekuju nas brojna iznenađenja te atraktivni performeri koji će usijati atmosferu do ranih jutarnjih sati. Vruću zagrebačku noć upotpunit će atraktivna scenografija, vrhunski vizualni efekti i brojna iznenađenja koja nas svakog vikenda očekuju u novouređenom interijeru popularnog noćnog kluba.

Smješten na atraktivnoj lokaciji u samom srcu Zagreba, omiljeno je okupljalište zagrebačke mladeži i ljubitelja najboljih noćnih provoda. Ostavit će bez teksta i one najzahtjevnije bilo zbog pomno birane glazbe, prekrasnog elitno uređenog prostora ili pak brojnih dodatnih sadržaja i specijalnih efekata koji oduševljavaju.

Atmosferu s otvorenja nove sezone popularnog zagrebačkog kluba možete pogledati na sljedećem linku: http://www.youtube.com/watch?v=SoSyCEr6gUM

Karte za koncert Ane Nikolić mogu se kupiti u caffe baru H2O na adresi Runjaninova 3a po cijeni od 50 kn, ili na ulazu u klub na dan eventa po istoj cijeni.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO