Ljubitelji elektronske glazbe! Zapocele su pripreme za Sensation White u Beogradu, a mi smo zaduženi da vas zagrijemo za tu ludu noc. Naime, na ulazu u club dijelit cemo razne nagrade, a doživljaj cemo vam upotpuniti raznim projekcijama prijašnjih Sensation White partya.

Kao glavnog gosta dovodimo vam, po prvi puta u Hrvatsku, jednog od najvecih producenata house glazbe današnjice. Bavi se glazbom više od desetljeca, porijeklom je Švicarac, a gotovo se svako njegovo izdanje nalazi na top ljestvicama svih distributera elektronske glazbe... Naravno, vec znate o kome je rijec. To je Daniel Portman! Naime, još je kao tinejdžer poceo iskušavati svoje glazbene sposobnosti na svom sampleru Akai2000. Godine rada omogucile su mu da stvori specifican zvuk koji mu je otvorio vrata u glazbeni svijet i zbog kojeg se razlikuje od ostalih producenata. Godine 2006. upoznaje Chrisa Reecea, vlasnika labela “Unreleased Digital”, koji mu odmah nudi izdanje. Daniel uporno nastavlja sa svojim radom, te uskoro potpisuje ugovor sa svjetskim izdavackim kucama, kao što su “Harlem Records” (Sultan), “AnjunaDeep” (Above & Beyond) , “PinkStar Records” (EDX).

Godine 2008. izdaje svoj prvi kompletan album “Twisted Memories – Poems in C-Minor” koji je doslovno izazvao urnebes u house glazbi. Sljedeca godina zapocinje još bolje nego prethodna. Izlazi mu singl “Open Your Mind” koji je doslovno osvojio top liste glazbene industrije. Nadalje, suradivao je s dobro poznatim producentima elektronske glazbe kao što su Jerome Isma-Ae, Koen Groeneveld, D-Formation, Stanley Ross, EDX, Weekend Heroes... Godine su mu rada omogucile gaže diljem cijelog svijeta: Engleska, Španjolska, SAD, Argentina, Brazil, Indija, Japan, Australija... Budite sigurni da necete ostati ravnodošni njegovom kombinacijom agresivnog Progressive House beata i Tech House zvuka.

MAIN FLOOR

- Daniel Portman (Unreleased Digital)
- Deep Marshall & Adoo (TNG, Gramma Records)
- Danny Glavan (Dbeatzion Records)
- Vlady (E-Artist)
- BarZu (Contrast Records)


TERRACE FLOOR

- Frankie The Animator (KUS)
- System Divine (Neuroscience Recordings)

START 23:00 // END 06:00

ENTRANCE: 60kn

 

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO