Nakon što smo nekoliko sezona bili fino smješteni u Sirupu i tamo održali mnoštvo izvrsnih tuluma s mnogim stranim, domaćim i regionalnim gostima odlučili smo malo promijeniti sredinu i još se više primaknuti centru grada. Za zadnji Sicko Disko ove sezone doskakutali smo do Lemon cluba gdje ćemo 8.6. predstaviti novu pridošlicu u zagrebački dio priče o Sicko Disku.

Dubok naklon i svu sreću, s mnogo odlične glazbe, želimo novoj rezidentici - DJ THALIA – vjerojatno već znate da je riječ o DJici s prilično iskustva i odabirom glazbe koji će biti nešto drugačiji nego što ste navikli od nje slušati, jer kao što znate Sicko Disko zahtijeva određeni underground prizvuk, ali uvijek s jednim okom na groove i dancefloor...

Pošto će ovaj Sicko Disko session biti više nagnut prema deep i techy spektru house glazbe pozvali smo i jednog od pokretača večeri deep glazbe u Mastersu i Das Hausu – DJ Brightona koji se u deep vodama snalazi kao dvije ribe u vodi.

Uz rezidenta i pokretača marmata, koji će odvrtiti svoj eklektični warm up set imati ćemo i specijalnog gosta iz Francuske...njegov identitet nećemo otkrivati, ali ćemo reći da se radi o jednom iskusnom DJu koji je nastupao s raznim facama, a za Zagreb je spremio poseban klupski set što znači da možete očekivati svašta.

Upad na tulum je 25kn cijelu noć, a dan poslije s našom kartom imate 10kn popusta za Masters za prijateljski tulum koji se zove MADE IN...PARIS, jer gostuju 2 DJa iz Pariza, a očekuje vas house na sve moguće načine, a i imate 10kn popusta na Suncebeat promo party u Sirupu isti dan (8.6.) kad smo i mi.

A dopustite nam da se i mi predstavimo - Zamislite mjesto gdje se spaja nespojivo, gdje su svi jednostavno okay, gdje nema loših vibracija, gdje je zezanje na prvom mjestu i gdje se ne ide kući prije fajrunta.

Mjesto je to gdje house susreće disco, gdje electro po ramenu tapša indie, a iz prikrajka kojiput vrebaju techno i breakbeat. To je Sicko Disko.

Pripremili smo i neke promotivne akcije pića -Becks (mali) 14kn, sve rakije 11kn.


25kn all night / sa Sicko Disko kartom popust od 10kn na Made in Paris u Mastersu 9.6. (dan poslije) i na Suncebeat promo party u Sirupu istu večer.

Line up:
Marmat (Sicko Disko, Zagreb)
Thalia (Sicko Disko / Electric Orgasm, Zagreb)
Brighton (Freefloating / Das Haus)
+ secret special guest (Paris, France)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO