Clubbing sezona u LMC clubu započinje u petak, 20. lipnja, kada za pult najvećeg open-air cluba u Istri stiže dvojac koji će oduševiti sve ljubitelje elektronske glazbe! Na prvi ovogodišnji party u Lighthouse Music Club stižu nam Carlo Lio i Siniša Tamamović!

Carlo Lio (CAN)

Rođen u Torontu, ovaj Kanađanin oduvijek je znao da se želi baviti glazbom. Ono što ga je oduvijek vuklo u glazbenu industriju vjerojatno je bila sposobnost komuniciranja s publikom bez da kaže i riječ, a svatko tko ga vidi za DJ pultom može prepoznati njegovu ljubav prema glazbi.

U suradnji s Rawthentic Music produkcijom njegova je ploča naziva Raw vrlo brzo dostigla vrhunac kanadskih top lista. Izdao je mnogo hitova koji su dostigli uspjeh i u međunarodnim glazbenim vodama upravo zahvaljujući specifičnom zvuku. Osim kao DJ majstor, Lio je uspješan i kao glazbeni producent i poduzetnik.

Na njegov duboki i ubrzani tech-house zvuk utječu jedni od najvećih DJ velikana kao što su Dubfire, Marco Carola, Paco Osuna i mnogi drugi. Njegovi ritmovi rijetko će koga ostaviti ravnodušnima pa se upravo zato smatra jednim od najpoznatijih DJ imena današnjice.

Carlo Lio
http://djcarlolio.com/
http://facebook.com/carloliodj

Siniša Tamamović (BIH)

Siniša Tamamović je sa svojom glazbenom karijerom krenuo krajem devedesetih godina kada u rodnoj Banja Luci započinje s nastupima. Odmah u početku pokazuje urođeni talent za elektronsku glazbu, a nakon nešto manje od deset godina već je bio na glasu uspješnog DJ-a koji je po Europi odrađivao vrhunske partije i privlačio brojne obožavatelje iz drugih zemalja koji su uživali u njegovom techno zvuku.

Od 1999. godine uspješno surađuje s DJ-em Mladenom Tomićem u njihovom zajedničkom projektu naziva Urban beat. U Bosni i Hercegovini postali su najpoznatiji i najuspješniji promotori evenata i partija dovodeći najveća svjetska imena elektronske glazbe domaćoj publici.

Njegova prva ploča izašla je 2005. godine, a otada je izdao brojne originalne trake i remikseve za najveća međunarodna DJ imena. 2011. seli u London, a iste godine izdaje brojne trake surađujući s najvećim svjetskim Dj majstorima poput Dubfirea, Umeka i Paca Osune. Prepoznat po svom specifičnom i jedinstvenom zvuku, Siniša je dostigao Top 4 mjesto na tech-house Beatport ljestvici s trakama Who we are i Waking up.

Siniša Tamamović
http://sinisatamamovic.com/biography/
http://facebook.com/djsinisatamamovic

LMC presents
Summer parties in LMC with your favorite hits
CARLO LIO & SINIŠA TAMAMOVIĆ

20. lipnja s početkom u 23:00 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupaju:
DJ Carlo Lio (CAN)
DJ Siniša Tamamović (BIH)

Prodaja ulaznica:
- shop.lighthouseclub.com
- na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
- na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na https://shop.lighthouseclub.com/payment.php

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO