Nova sezona u LMC klubu po već ustaljenoj praksi donosi vrhunske koncerte i odlične partyje  elektronske glazbe. Ovogodišnje službeno otvorenje najveće open-air pozornice u Istri zakazano je za subotu, 14. lipnja. Obilježit će ga pozitivna atmosfera za koju će se svojim glazbenim umijećem i zabavnim notama pobrinuti jedan i jedini Dražen Zečić! Ulaz na prvi ovogodišnji koncert je slobodan.

Dražen Zečić (HR)


Glazbena karijera ovog splitskog pjevača započela je početkom 90-ih godina dok je pisao tekstove za druge popularne pjevače poput Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Mate Bulića i drugih. Učestale teme u njegovim tekstovima bile su neuzvraćene i nesuđene ljubavi te rastanci.

Svoj prvi pjevački uspjeh doživio je na Melodijama hrvatskog Jadrana 1993. godine kada je pobijedio s pjesmom Govore mi mnogi ljudi. Upravo je ova pjesma zaslužna za njegov izlazak iz medijske sjene, a njome je osvojio srca mnogobrojne publike koja od tada pa do danas vjerno hrli na svaki njegov koncert. Istoimeni album objavljuje 1993. godine. S pjesmom Ima li nade za nas koju je otpjevao s mladom i široj javnosti potpuno nepoznatom Anđelom Kolar postao je najtraženiji pjevač u Hrvatskoj.

Porina je 1998. godine dobio za album Nitko nema dva života u kategoriji za najbolji album zabavne glazbe. Dobitnik je i nagrade Zlatna ptica koju je Croatia Records dodijelila 2000. godine onim izvođačima i grupama koji su prodali preko 100.000 primjeraka albuma.

Sredinom studenog 2012. Zečić je objavio singl Ljubio sam nevjernicu kojim je najavio novi, četrnaesti album naziva Tvoj ću ostati koji je svjetlost dana ugledao prošle godine.

14. lipnja s početkom u 23:00 sata
LMC Lighthouse Music Club
Vodnjan, Krnjaloža 1.
Ulaz slobodan

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO