Nekoliko vrhunskih koncerata koji će svojim koloritom još jednom obradovati sve ljubitelje domaće glazbe, zaokružit će ljetnu sezonu u LMC clubu. U subotu, 14. rujna, na najvećoj open-air pozornici u Istri nastupit će sastav koji zahvaljujući svojim baladama puni dvorane diljem svijeta.  Specifična boja glasa, osjećajna izvedba i prepoznatljivi refreni... Prepustite se emocijama, jer stiže grupa Hari Mata Hari!

HARI MATA HARI (BIH)

Hari Mata Hari - umjetničko ime pjevača Hajrudina Harija Varešanovića, popularni je glazbeni sastav iz Sarajeva. Njihove su pjesme svrstane među najpoznatije i najpopularnije ljubavne balade bivše Jugoslavije, a od dana svog osnutka do danas prodali su preko pet milijuna albuma.

Harijev djed je bio jedan od najpoznatijih pjevača tradicionalne sevdalinke. U dobi od šest godina, po uzoru na njega, i sam je počeo pjevati i svirati gitaru. Po završetku srednje škole počeo je studirati filozofiju, ali nikad nije diplomirao jer su mu glazba i ljubav prema fotografiji zauzeli najveći dio vremena.

Članovi banda su se u nekoliko navrata mijenjali, ali unatoč tome, albumi su se počeli redati jedan za drugim, a naklade vrtoglavo rasle.

Raspad Jugoslavije i rat ostavili su traga, ali je grupa nastavila s radom. Mnogobrojni nastupi diljem Balkana, Europe i SAD-a i suradnje s vrhunskim izvođačima Harija su dizale u nebo, a na Eurovizijskim nastupima bio je ispraćen ovacijama publike. 2006. godine je na istoimenom natjecanju s pjesmom Lejla osvojio visoko treće mjesto i time osigurao planetarnu popularnost.

Od davne 1985. godine kada su osnovani do danas, postali su prepoznatljivi po svojim melodičnim pjesmama, osebujnoj izvedbi i mnogim nagradama kako struke, tako i publike.

LMC presents
Summer concerts in LMC with your favorite songs
HARI MATA HARI

14. rujna s početkom u 23:00 sata


LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupa:
Hari Mata Hari (BiH)

Prodaja ulaznica:
shop.lmcclub.com
na prodajnim mjestim Glas Istre
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na: https://shop.lighthouseclub.com/payment.php

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO