Još jedan koncert za pamćenje u Lighthouse Music Clubu zakazan je za subotu, 28. lipnja. Na najveću open air pozornicu u Istri stiže Dalmatinka koju je publika u cijeloj regiji zavoljela odmah na početku karijere upravo zahvaljujući zaraznim hitovima - Jelena Rozga! Ona je svojim stasom i glasom jednom već uspjela oduševiti publiku u Vodnjanu, a to će učiniti i ovaj put i tako se pridružiti najvećim regionalnim zvijezdama koje nastupaju u LMC-u.

Jelena Rozga (HR)

Ova je Splićanka još kao pjevačica Magazina doživjela veliku popularnost, a nakon odlaska u solo vode svaka njena izvedba pretvara se u uspješnicu.

Tome mogu svjedočiti brojne nagrade na raznim festivalima gdje je njezin rad redovito nagrađivan, a kruna je osvajanje Porina za Bižuteriju koja je proglašena hitom godine, dok je na You tube-u  zauzela vodeće mjesto u regiji po broju pregleda.

Čini se da ne može pogriješiti s izborom pjesama jer joj svaki singl pronalazi put do publike. 2012. godine objavljuje pjesmu Dobitna kombinacija te prva u Hrvatskoj i susjednim zemljama snima spot u kojem spaja dvije pjesme, Solo igračica i Dobitna kombinacija. Prošle godine izdala je Nirvanu i Cirkus. Obje su skladbe u rekordnom roku postigle veliki uspjeh.

Jelena, nekada krhka balerina, izrasla je u simbol pozitivne energije i elegancije kojom je očarala populaciju u Hrvatskoj, no i izvan zemlje širom Balkana. Stih pjesme Bižuterija „Žena, majka, kraljica!“ u tren oka je prerastao u krilaticu i postao sastavnim dijelom svakog ženskog rječnika.

LMC presents
Summer concerts in LMC with your favorite songs
JELENA ROZGA

28. lipnja s početkom u 23:00 sata
LMC Lighthouse Music Club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupa:
Jelena Rozga (HR)

Prodaja ulaznica:
- shop.lighthouseclub.com
- na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
- na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na: https://shop.lighthouseclub.com/payment.php

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO