Sada već tradicionalni projekt Starsnight u sklopu kojeg su proteklih godina u Istri nastupali Carl Cox, Richie Hawtin i Dubfire, ove godine u najveću open – air diskoteku u regiji dovodi ime koje puna dva desetljeća čvrsto drži tron techno glazbe. Pripremite se na nezaboravnu avanturu, jer u subotu, 27. srpnja u Lighthouse Music club stiže Marco Carola!

Marco Carola (IT)

Marco Carola je definitivno globalni ambasador techno glazbe. Sve je započelo na jugu Italije gdje je imao vrlo značajnu ulogu u razvoju elektronske scene ranih devedesetih. Procvat techna je iz Napulja proširio na cijeli svijet, a više od dvadeset godina kasnije, Marco je još uvijek jedan od najcjenjenijih umjetnika techno stila, percipiran jednim od ključnih faktora u vožnji ovog žanra prema vrhu elektronske glazbe.

Kao priznati producent i uspješan vlasnik labela, Marco je osim pet hvaljenih albuma, uključujući i njegov najnoviji Play it Loud, također bio odgovoran za mnogobrojne mix kompilacije. 2006. godine njegov mix za Londonski club Fabric's series zrači čistom elegancijom u futurističkom minimalizmu. Dvije godine kasnije uspjeh bilježi i kompilacija za Time Warp, dok 2010. godine na zahtjev Svena Vatha u suradnji s Nickom Curlyjem mixa CD Party Animals što njegove vještine diže na višu razinu.

Poznat po svom energičnom, impresivnom three-deck stilu i dugom putovanju kroz set, Marko je ostao jednim od najtraženijih DJ-a na kugli zemaljskoj. Njegovi osmosatni setovi čine ga favoritom među obožavateljima svjetske elektronske scene. Ovog ljeta, jedno od njegovih odredišta je i LMC diskoteka gdje će svim svojim fanovima servirati set za pamćenje.

27. srpnja s početkom u 23:00 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupa:
MARCO CAROLA (IT)

Prodaja ulaznica:
shop.lmcclub.com
na prodajnim mjestima Glas Istre
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na shop.lmcclub.com

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO