Clubbing sezona na LMC stage dovodi najpoznatije svjetske DJ majstore koji svojim setovima dižu publiku na noge. U petak, 31. svibnja, za pultom najvećeg open-air cluba u Istri naći će se čudotvorac iz Leipziga. Svježinom svoje glazbe ovog će puta sve ljubitelje elektronske glazbe oduševiti Matthias Tanzmann!

31. svibnja s početkom u 23:00 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupaju:
DJ Matthias Tanzmann (GER)
DJ Mark Ash
DJ Mr. Marley

Prodaja ulaznica:
na svim prodajnim mjestima Glas Istre
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Cijene ulaznica:
pretprodaja  – 100,00 kn
prodaja – 135,00 kn
na dan koncerta – 150,00 kn

Matthias Tanzmann (GER)


Svoju karijeru DJ-a i producenta započeo je sredinom devedesetih u Leipzigu, redovito nastupajući u renomiranom klubu Distillery, a najraniju fazu njegovog stvaralaštva obilježilo je prvo izdanje Gamat 3000.

2000. godine osnovao je vlastiti Moon Harbour Recordings koji je vrlo brzo postao prepoznatljiv i čije su se trake našle na play listama najpoznatijih svjetskih DJ-a. Label je postao sinonim za kvalitetan deep-house i tech-house, te je objavio mnogobrojne zapise kako samog Matthiasa, tako i drugih. Šest godina kasnije osnovao je Cargo Edition gdje se uredno mogu pronaći izdanja koja potpisuju Michael Melchner, Ekkohaus, Markus Schatz, Sven Tasnadi, Vera i Juno6.

Uspjeh oba labela prouzročio je eksploziju njegove karijere. Prisutan je na globalnoj klupskoj i festivalskoj sceni diljem svijeta, a vrlo važan čimbenik u njegovom usponu je i titula resident DJ-a u Circolocu na Ibizi od 2007. godine, gdje je tri godine za redom bio nominiran na izboru Ibiza DJ awards.

Između mnogobrojnih nastupa, Matthias konstantno producira nove, svježe hitove. Pored  uspješnih zapisa, njegov prvi solo album Restless, izdan od strane vlastitog Moon Harboura doživio je veliki uspjeh, dok su Moby, Josh Wink, Booka Shade samo neki od vrhunskih umjetnika s kojima je surađivao.

Matthias Tanzmann
http://www.matthiastanzmann.com/
https://www.facebook.com/matthiastanzmann

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO