Drugi put ovog ljeta stiže jedan od najtraženijih DJ majstora današnje house scene. Ritam kojim obara međunarodne top ljestvice garantira vrhunski provod u Lighthouse Music Clubu. Već je dokazao da voli najveću open-air pozornicu u Istri pa će u petak, 15. kolovoza, mix pult LMC-a preuzeti Sasha Lopez, a za dodatno zagrijavanje atmosfere pobrinut će se vokalisti Ale Blake i Broono!

Sasha Lopez (RO)

Pravog imena Serge Istrati, rođen u Moldaviji, već je u dobi od petnaest godina radio kao resident DJ. Svoj prvi singl izdao je 2005. godine, a samo godinu kasnije, u suradnji s Taniom Cerga izbacuje glazbeni projekt Studio One koji zbog svoje originalnosti i dance ritma dostiže slavu u Rumunjskoj i Europi.

Nakon nekoliko hitova i uspješnih suradnji, 2010. godine zajedno s Vanotekom i Evanom osniva studio Bang Bang Production.

Samo godinu dana kasnije izlazi hit All my people koji dostiže više od 200 milijuna klikova na YouTube-u i postaje himnom klubova i beach barova diljem svijeta te zauzima prvo mjesto apsolutno svih radijskih top ljestvica, nakon čega su uslijedile i mnogobrojne nagrade i priznanja, a Lopez postaje jedan od najtraženijih DJ majstora u svijetu.

Izgleda da je on otkrio tajnu uspjeha jer svaka pjesma postaje hitom, a nakon singlova Weekend i Everybody Feels Alright, u 2013. izlaze još Perfect day i Beautiful life za čijim ritmovima publika luduje.

15. kolovoza s početkom u 23:00 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupaju:
DJ Sasha Lopez (RO)
Ale Blake (vocal)
Broono (vocal)

Prodaja ulaznica:
www.shop.lmcclub.com
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na: https://shop.lighthouseclub.com/payment.php

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO