Oooooo DA!!! Spojili smo se!! Dva najjaca Trash programa u gradu od sada su JEDAN -> FLASH-TraSh. Krenuli smo odvojeno u proljeće 2008 godine jedan u Saloonu drugi u Bakagi, a sada u proljeće tri godine kasnije ova dva klupska branda spajaju se povezani zajedničkim ciljem, a to je još bolja i još kvalitetnija ponuda u zagrebačkom noćnom životu.

Flash-Trash simbolično, ali i doslovno predstavlja spajanje ovih dvaju brendova. Uzeli smo ono dobro, riješili se lošeg i krećemo naprijed u nove provode uz Vas, najdražu nam publiku! Pobrinut ćemo se da vas svaki tjedan, kao i u protekle tri godine, zabavimo, opustimo i rasplešemo.

Ono što je bio, a i ostat će visoki prioritet ovog novog Flash-Trash tima je specificnost svakog partya. Tematske zabave, nagradne igre, karaoke, natjecanja i ostalu interakciju s posjetiteljima podić ćemo na novu razinu kako i zaslužuju naši „partiji-prethodinci“. Glazbu više manje svi poznajete, a naša namjera, i izazov, je to sve skupa osvježiti i obogatiti. Taj zadatak pada na naše vjerne Dj-e- Popova iz Saloona i Hrvoja iz Bakage.

Dva partija smo vec odradili u Macau, fešta je bila vrhunska, a sada ovako pojačani krećemo u novu ljetnu sezonu na Jarunu! Prošle srijede je Popov odlično odradio posao i čekamo da nas ponovno iznenadi nekim novim štosevima, a ovu srijedu nam se vraća Hrvoje s novim mixom koji će Vas, kako kaže, zadržat do zore!

Odlična ponuda pića, atmosfere i glazbe vas očekuje kao i do sada!

Ulaz je 20 kuna, a ukoliko želite biti na popisu i ući BESPLATNO sve što trebate napraviti je poslati svoje ime i broj osoba s kojima želite doći nekom od naših promotora.

Popis vrijedi do 01:00h.

Ukoliko želite rezervirati stol javite se na 098 232 996.

Izvor: Macao Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO