S ponosom Vam najavljujemo 10. rođendan Udruge i 3. po redu učeničko natjecanje barmena „BOLS JUNIOR BARMEN CUP 2013“ koje će se održati 16. svibnja 2013. godine u Rijeci ispred caffe bara Mali Cafè na Korzu, u samom centru grada, s početkom u 11:00 sati. Udruga konobara i barmena Hrvatske ove godine obilježava 10 godina svoga aktivnog rada i djelovanja te je učeničko natjecanje barmena osmišljeno kao cjelodnevni program gdje će osim natjecateljskog djela, posjetitelji i prolaznici mogći sudjelovati u natjecanju barmena „amatera“, u edukativnim predavanjima i radionicama, u zabavnom programu, u sportskim radionicama i sl. o čijim ćete detaljima i rasporedu biti naknadno obaviješteni.

Svrha BOLS Junior Barmen Cup-a je okupljanje natjecatelja, dosadašnjih polaznika škole barmena. Natjecanje je organizirano za sve učenike s diplomom završenog tečaja za barmene u Udruzi konobara i barmena Hrvatske. Program natjecanja podijeljen je na working i exhibition flair gdje će natjecatelji kroz 5 minuta showa pokušati zadiviti suce, publiku, vlasnike lokala, nadmašiti protivnike te u konačnici izboriti pobjedu.

„Osim natjecatelja koji će pokazati umijeće atraktivnog spravljanja koktela od 18 sati, pozivamo sve Vas željne druženja i dobre zabave, da već od 11 sati sudjelujete u cjelodnevnom programu, osvojite vrijedne nagrade, prisustvujete seminarima i radionicama te zajedno s nama proslavite 10. rođendan Udruge!!“, poručuju iz Barmen.hr-a.

Na Korzu Vas u četvrtak 16. svibnja očekuje puno plesa, smjeha, dobre muzike, pozitivne atmosfere, zanimljivih nastupa, kreativnih i edukativnih seminara, radionica, prezentacija, atraktivnih flair kombinacija i naravno neizostavni fire show – cjelodnevni event koji nikako ne smijete propustiti.

Više informacija potražite na www.barmen.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO