S ponosom najavljujemo 4. po redu učeničko natjecanje barmena „Brugal Junior barmen Cup 2014.“ koje će se održati 08. svibnja 2014. godine u Rijeci u 'Malom Cafeu' na Korzu, s početkom u 15:00 sati. U 18:00 sati započeti će službeni dio natjecanja, dok se veliki after party na koji su svi pozvani, priprema u caffe baru – night baru Karolina.

„Brugal Junior barmen Cup“ okuplja natjecatelje, dosadašnje polaznike škole barmena. Natjecanje je organizirano za sve učenike s diplomom završenog tečaja za barmene u Udruzi konobara i barmena Hrvatske.

Program natjecanja podijeljen je na working i exhibition flair gdje će natjecatelji kroz 5 minuta showa pokušati izboriti pobjedu. Jedan od osnovnih ciljeva natjecanja je poticanje natjecateljskog duha u navedenoj struci te stvaranje većeg kruga konkurencije koja bi poticala na daljnji napredak i usavršavanje naših članova te svih onih koji su povezani s turizmom i ugostiteljstvom općenito.

Za ludu zabavu do kasno u noć zadužen je DJ Alex Sabattini. MeGusta studio dodatno će zagrijati atmosferu svojim zumba i bokwa ritmovima, dok će kombinacijom jazza, hip hopa i street stylea, plesni centar K2K, iza čijeg se naziva kriju dvije talentirane Riječanke, zasigurno oduševiti sve prisutne. Plesna skupina Porto Ri izvedbom svoje koreografije će zasigurno plijeniti pažnju.Vatrene riječke mažoretkinje, svoje' vatreno' krštenje imale su 2005. godine od kada bilježe brojne uspješne nastupe, a nesumnjivo će i atmosferu na Korzu ispred Malog Cafea dovesti do usijanja.

Pokrovitelji natjecanja: Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica grada Rijeke.

Sponzori natjecanja su: Brugal, Mali Cafe, Scorpio d.o.o., Fabbri, Pizzeria Maslina, Troter d.o.o., Bols, Caffe bar-night bar Karolina, Filicori Zecchini

Pozitivna atmosfera, puno smijeha, veselja, plesa, kreativnosti samo su dio onoga što Vas čeka ukoliko 08. svibnja dođete u Mali Cafe i prepustite se ovom jedinstvenom događaju.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO