U vrućim ljetnim mjesecima na zagrebačkom moru Jarunu u klubu Mansion gostuje energičan nizozemski DJ duo NO_ID. Dašak Ibize i ljetnih destinacija osjetit će se i u Zagrebu 06. srpnja kada Nizozemci najavljuju nezaboravno ekskluzivno glazbeno druženje.

Rođeni u Amsterdamu, od ranog djetinjstva žive uz glazbu i poprimaju utjecaj nizozemske glazbene kulture. Energičan duo NO_ID osnovan je 2008. godine od strane dvojica lokalnih glazbenih junaka. Uključuju se u glazbeni svijet Amsterdama gdje na jednom od najvećih svjetskih glazbenih okupljanja Amsterdam Dance Eventu osvajaju Demolition natjecanje sa svojim prvim prvim hitom Wurld.

Pjesma odmah biva nominira za najbolju house skladbu s velikim komercijalnim potencijalom.

NO_ID žele stvoriti potpuno novi, svježi međunarodni progresivni zvuk koji rijetko možemo pronaći u današnjem glazbenom svijetu. Stalno pronalaze nove načine kako bi svoju publiku iznova oduševili, upravo je taj element i jedno je od značenja njihovog imena NO_ID. Duo snažno vjeruje u element iznenađenja, a svojoj galzbi daju prostor da govori sama za sebe.

Njihovi dosadašnje glazbene uratke do sada su objavljivali Armada Music, Diffused Music, Ultra Records i drugi. Uz potporu Axwella, Tiesta, Sander Van Dorna i drugih, imali su vrlo impresivan niz izdanja prošle godine. Pozvani su od strane Axwella iz Swedish House Mafie da se pridruže njegovoj izdavačkoj kući Axtone, a ovog će ljeta biti i dio tima Swedish House Mafie u klubu Ushuaia na Ibizi.
 
Ulaznice za nastup NO_ID u klubu Mansion mogu se osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr).

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO