Prosinac je mjesec zabave i darivanja, mjesec kada slobodne trenutke provodimo s najbližima. Mjesec je to i kada se sjetimo naših susjeda, prijatelja ili neznanaca koji nisu sretni kao i mi, onih koji nemaju prilike osjetiti toplinu doma, ljubav obitelji. U subotu 08. prosinca Mansion priređuje humanitarni tulum SANTA SENDING S.O.S.

Zajedno sa Hrvatskom studentskom asocijacijom (Ekonomski fakultet) i udrugom Elsa (Pravni fakultet), te Komunom (Hrvatski studiji) Mansion ovim humanitarnim partijem pomaže udruzi MALI ZMAJ iz Zagreba koja se brine za siromašnu i nezbrinutu djecu. Udruga MALI ZMAJ je društvo koje djeluje od 2009. godine sa sjedištem u Zagrebu sa željom da usreći što veći broj djece i onih kojima je to najpotrebnije.

Ulaznice na SANTA SENDING S.O.S. party u pretprodaju su po cijeni od 20, odnosno 30 kuna na sam dan partija. Sav prihod od ulaznica namijenjen je udruzi MALI ZMAJ. Pretprodajna mjesta su Ekonomski i Pravni fakultet, Hrvatski studiji - kampus Borongaj, te Leggiero bar ( Avenue Mall).

Mansion priprema i atraktivan novogodišnji program koji predstavlja hrvatski DJ dvojac Frankie Headfors te brojna druga iznenađenja. Ulaznice za novogodišnji spektakl mogu se kupiti po cijenama od 199 kuna za djevojke i 249 kuna za mladiće. Uz glazbu Frankie Headforsa u cijenu je uključena i konzumacija pića, ali i brojna druga iznenađenja koja nas očekuju u Mansionu u ovoj posebnoj noći.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO