Zagrebački klub Mansion za posljednji tjedan u 2012. godini priprema vrhunsku zabavu. Tradicionalcni X-Mas Special party, te najluđa novogodišnja noć uz dinamični DJ dvojac Frankie Headfors. Tradicija božićnih partija u klubu Mansion se nastavlja i ove godine. U ponedjeljak 24. prosinca, na Badnju noć, klub Mansion će se pretvoriti u najveći blagdanski plesni podij koji je tradicionalno rezerviran za RNB Confusion X-Mas Special. Za one koji godinama ne propuštaju ovaj uistinu poseban događaj, najavljujemo blagdanski izbor glazbe, od Afrike Dine Dvornika do All I Want For Christmas Mariah Carey.

Novogodišnja nam je noć uvijek posebno iskustvo. Opraštanja i velika očekivanja najbolje prolaze uz vrhunska glazbena putovanja. Upravo na jedno takvo 31.12.2012. od 21 sat u klubu Mansion vodi nas hrvatski energični DJ dvojac Frankie Headfors. U manje od godinu dana karijera ovog dvojca krenula je strelovitom uzlaznom putanjom.

Njihov čaroban odabir glazbe i energija koju dijele s publikom najbolja je pozivnica svima za nezaboravan doček nove 2013. godine godine velikih nada u bolje, u nova iskustva i vrhunske party doživljaje.

Ulaznice za novogodišnji spektakl mogu se osigurati po cijenama od 249 kuna za djevojke i 299 kuna za mladiće. Uz glazbu Frankie Headforsa u cijenu je uključena i konzumacija pića, ali i brojna druga iznenađenja koja nas očekuju u Mansionu u ovoj posebnoj noći.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO