Akcija u Mastersu se sprema za sve one koji nakon koncerta Depeche Modea 23. svibnja ne idu na spavanac u svoju sobu. Zvukovi svemira obrušit će se na vas s pulta za kojim će kroz glazbu govoriti i pokazati vam svijet u njihovim glavama gospodari Cycle programa Examine i Zero. Glasine kruže da je nagrada večeri osjećaj ljubavi kroz selekciju plesne glazbe, a zauzvrat se traži da pustite um da prošeta, a vaše tijelo govori na plesnom podiju.

Ljudi su ljudi, ali ovaj dvojac vas neće iznevjeriti i žele da se osjećate dragocjeno. Iako će večer biti žanrovski raznolika i ispresijecana s Depeche Mode stvarima, Examine je obećao da će isfurati anđeoska krila i makeup kao Martin Gore na nekim koncertima, a Zero će biti vaš osobni Isus kome ćete se moliti da vas blagoslovi sa senzualnim trakama. Zato je samo pitanje vremena kada ćete biti za volanom i krenuti u Masters gdje vas od 23 sata očekuje još jedan Cycle. Upad je 20 kuna prije ponoći, a 30 nakon.

Poslušajte Depeche Mode mix za zagrijavanje za koncert i nastavak na afterpartyju.

http://official.fm/tracks/BRp5

EXAMINE

„Kreativnost je beskorisna, ako nije zabavna“, moto je zagrebačkog producent Examinea koji već godinama plovi na glazbenim valovima i virtualnim instrumentima. Fokusiran je na plesnu glazbu, a u njegovom slučaju ona se označava s „deep“, „tech“ i „dub“ epitetima. Producentsku karijeru nije počeo tako davno – trebalo mu je nekoliko godina da njegov zvuk evoluira u onaj u kojem nema stereotipa i granica, a bitna je samo glazba i poruka koju ona nosi slušateljima.

„Bez obzira na iskustvo u klubu, bilo da sam iza pulta ili na plesnom podiju, uvijek postoji onaj trenutak kada vam srce stane na tren, oči se zatvore, zastanete i zapamtite taj trenutak možda i za cijeli život. Želim rekonstruirati te trenutke na svoj jedinstveni način, želim ponovo iskusiti te osjećaje, to je moja glazba.“

http://www.facebook.com/pages/Examine/7064583190?fref=ts
https://soundcloud.com/examine

DJ ZERO


Zero ne treba promatrati u okvirima bezvrijednog matematičkog broja. Zero je raznovrsna vrijednost hrvatske scene koji donosi dobru glazbu u klubove i na festivale već više od desetljeća. Izvan okvira matematike zagrebački Zero je DJ, producent,inžinjer zvuka i menadžer Bondage etikete. Kolekcionar je ploča koji voli glazbu pisanu u molu, a vodi i uređuje “Zero Show”, emisiju koja se bavi širim spektrom internacionalne i lokalne elektronske glazbe. Njegovom eklektičnom izboru možete posvjedočiti srijedom na Radiju 808.

www.soundcloud.com/zero-bondage
www.bondage-rec.com

CYCLE #6
MASTERS 23.05.2013.
Examine (Cycle)
Zero (Bondage Rec, Radio808, Cycle)
Ulaz: 20 kn do 00:00 / 30 kn nakon

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO