Prvi puta nakon ljeta Dirty Beatz se okuplja i to u energijom nabijenoj sivoj sobi na 8.katu Medike, koju će za ovu priliku dodatno audio vizualno oplemeniti, te u abnormalnim količinama bosti dnb vinile i laserirati cd-e. U 12. mjesecu u Zagreb stiže June Miller / NL a zagrijavanje počinje već sada! Svi željni zabave, plesa i drum n bass-a pravac Grey Room u Petak 16.11. jer Dirty Beatz ekipa priprema party zagrijavanja za koji spremaju specijalne June Miller goodise.

Dirty Beatz:

Prije deset godina i koji mjesec više, javila se neutaživa želja za promoviranjem i predstavljanjem drum n bass-a u lijepoj našoj. Poslije nastupa Grooverider-a u Pauku, nastao je okidač u glavama Pro-a i T Live-a, te vizija koja je uzrokovala masovno znojenje i skakanje po plesnim podijima.

U 10 godina ludila pod imenom Dirty Beatz organiziran je veliki broj eventa sa domaćim i stranim gostima kao što su: Aphrodite, Aquasky, Matrix, Futurebound, J. Majik, Wickerman, Nicky Blackmarket, Mindscape, Benny Page, Shimon, Jenna G i drugi. Pod istim imenom išla je i emisija na radio ciboni koja slovi kao jedna od prvih specijaliziranih za drum n bass glazbu.

Da bi vizija uspjela, svoj energetski obol dali su i "novi" članovi Leeks, Matz i Tonka te unijeli novu kreativnu snagu za sljedeće dnb bitke!

Posebna pogodnost: Na 16.11. svi sa žigom iz attacka (Pistolero) ulaze u AKC Mediku/Grey room (Dirty Beatz) za 10 kn i obrnuto.

Dirty Beatz @ Grey Room, AKC Medika

Start: 23 h
Ulaz: 20 kn

Dj`s:
Dirty Beatz
Pro, Matz, Leeks

June Miller


http://soundcloud.com/junemiller/brave-man
http://soundcloud.com/junemiller/enei-movin-fast-june-miller

Leeks - dirty beatz:
http://soundcloud.com/brat-leeks/seba-painted-sky-brat-leeks
http://soundcloud.com/brat-leeks/brat-leeks-10-years-of-dirty

Fb event: https://www.facebook.com/events/276372759132702/

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO