TNG Productions ponovno nastupaju. Nakon mnogobrojnih organiziranih događaja  i uspješno odrađenog Kanegra Beach Festivala, ekipa je odlučila otići korak naprijed, van granica dosadašnje organizacije i po prvi puta dovesti na ove prostore jedan od najpoznatijih dance brendova, britanski Cream.

Cream je utemeljen u Nation clubu davne 1992 godine u najpoznatijem Liverpoolskom klubu. U proteklih  20 godina postojanja ovaj party je ugostio najveća imena tadašnje ali i današnje svjetske elektronske scene od kojih ćemo izdvojiti Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Sasha, The Chemical Brothersa, Deadmau5 itd. O uspjehu ovog brenda govori činjenica da Cream svake godine u kolovozu ugošćuje više od 50,000 ljudi na poznatom Creamfields festivalu.

Godine 2009 ovaj festival je dobio nagradu za najbolji dance festival na području Velike Britanije.  Cream je isto tako postigao veliki uspjeh na Ibizi gdje već 17 godina organizira poznate događaje na ludom Španjolskom otoku.

Do sada smo samo mogli maštati o ovakvim događajevima svjetskih razmjera ali zahvaljujući ekipi iz TNG-a dovoljno je 12.8. sjesti u auto i zaputiti se do Rovinja na prvi hrvatski službeni Cream Croatia party, u amfiteatru Monvi Centra. Za cijelonoćni provod pobrinut će se dva vrhunska talijanska DJ-a Davide Squillace  i Luca Bacchetti te Unique feat. Kaykay i Bebetto. Karte u pretprodaji mogu se kupiti u Music shopovima u Puli, Rovinju, Rijeci i turističkoj agenciji Prima u Umagu; za 100 kn, a na ulazu je 120 kn.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO