U nedostatku dobre dnb zurke kod nas i na zahtjev velikog broja ljudi za organizacijom iste, odlučili smo "skuhat" nešto pa vas pozivamo da se proveselite s nama u petak, 23.11., u MultiKulturnom centru grada Županje. Početak je u 21:00, a trajat će do 05:00h, upad na događaj je 15kn.

Line up:

1. AGREGAT (Trip to Zion, Grey Room, Zg)
http://soundcloud.com/agregatsun


Osim što je jedan od suosnivača Kolektiv magazina, talentirani skejter i izuzetan snowboarder, na sceni je već jako jako dugo. Agregat svoju glazbenu podlogu duguje raznim podvrstama glazbenih pravaca, od starih šlagera do do raznog oblika beata i elektronike.Drum n Bassa i Dubstep su mu primarna ljubav, što rezultira kreativnim i plesnim čudomixom koji vam mami osmijeh na lica i daje energiju..Svoje utociste je pronasao u Grey Roomu kao resident programa DNB FEVER i predstavnik je Trip 2 Zion Kolektiva.

2. Leeks (Dirty Beatz| Zg)
http://soundcloud.com/brat-leeks

Nakon punka i techna početkom 2007. otkriva čari drum'n'bass zvuka koji postaje njegova najdraža okupacija. Iste godine nastupa na cfsn Nu-Comers night-u, osniva dnb bend Overbears te počinje raditi beatove. 2008 pridružuje se DirtyBeatzCrew-u koji su na domaćoj sceni od njenih samih početaka. Sudjeluje u dovođenju artista kao što su: Mindscape, Jade, Billain, Shimon, Jenna G, Furney, Tayla, Brooks Brothers, Benny Page, Danny Wheeler...


Uz organizaciju i DJ-ing, trenutno istražuje minimal, deep, neuro zvuk u samostalnim projektima i raznim kolaboracijama specijalno s Theron Tourett-om i Kodin-om koje možete poslušati u mixu: http://soundcloud.com/brat-leeks/brat-leeks-10-years-of-dirty

3. Kula (VuBass, ESTour| Vu)
http://soundcloud.com/kula-vubass

Kula se aktivnije uključuje u drum n bass 2007. godine nakon što je zajedno s prijateljima iz Overbears-a (Leeks & Damir) počeo raditi prve breaks beatove.

Nakon definitivnog povratka u Vukovar postaje član Vukovarske udruge kulturnog aktivizma VUKA koja radionicama, koncertima, partyima i drugim aktivnostima promovira sve oblike alternativne glazbene i društvene scene za mlade u Vukovaru.


U suradnji s Leeks-om (DirtyBeatz), 2008. godine započinje s organizacijom dnb/bass partya pod nazivom VuBass na kojem su do sada gostovali Kodin, DirtyBeatzCrew, Dots & Naos LED, Trip to Zion, SafetyBreaks, Toninho Pikulla, D Noizz, Revolt Djs. Također, novi klupski program EastSubTour (EST), orijentiran na promoviranje bass glazbe po čitavoj Slavoniji.

Kula je izabran na Nucomers Night-u u sklopu Illectricity festivala organiziranog od strane Confusion kolektiva u Zagrebu 2011. godine. Nastupa po čitavoj Slavoniji te u Zagrebu uz Jade-a, Billain-a, Mindscape-a u sklopu DirtyBeatz klupskih večeri.

4. Symtrax Beatz ( S.B.)

http://soundcloud.com/symtrax

Pravim imenom Josip Babić, producent i DJ, zanimanje za glazbu pronalazi u ranom djetinjstvu. Još kao osnovnoškolca zaokupirao ga je elektronski zvuk ravea i trancea (goa, psy, progressive i hard).Pri upisu u srednju školu upoznaje svog prijatelja Dadu aka Daxx, koji ga upoznaje s jednom drugom dimenzijom glazbe u kojoj špicu imaju Cypress Hill, Wu-Tang Clan, DMX, Methodman… Otprije motiviran u stvaranju glazbe prijateljstvo s Daxxom mu je povisilo tu razinu motivacije na dosta visok nivo gdje kreću prvi koraci s Reasonom i Fruity Loopsom, Sound Forgeom, Cool Editom itd. Krajem 2008., nakon nekog vremena druženja s Brlog ekipom, postaje ponosni član underground nenadmašivog Brlog Predstavlja.

U početku je to sve bila samo glazba, dok je danas to nešto više: veća kreativnost, dinamika, filozofija i čvrsta prijateljstva. Time dolaze nove ideje za projekte poput DJ-inga i kreiranja drum’n'bass kompilacije kućne radinosti.Do sad je sudjelovao na Daxxovom albumu „Verbaton“ sa svojom breakbeat/DnB stvari „Project Venus“, na beatu za traku „Jedan od onih“,na albumu „Radi Se O Tebi“ gdje izrađuje beat za „Radi Se O Tebi“ i „Bolje Sutra“ , te dnb rmx pjesme “Robot” od ekiple Line Out.

5. DUBAR SOUND I YULA (dub/reggae), BRLOG PREDSTAVLJA, SLAVONIJA VIBEZ SYNDICATE (S.B.)

http://brlogpredstavlja.com/

6. Krme Mic Maestro - domaća podrška

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO