Razmišljamo puno puta o svima Vama koji nas svakoga weekenda posjećujete i uveseljavate naše klupske večeri. Nadamo se da Vam naš ambijent i atmosfera u klubu odgovaraju, i trudimo se da zadovoljimo svačije ukuse. Kao što znate, programska osnovica klupskih večeri bazirana je na stranom komercijalnom ukusu, raznovrsnoj domaćoj glazbi i gostovanjima domaćih band-ova, a koju ćemo uskoro obogatiti i nečim novim. Drago nam je da je klub od samoga početka postigao naš željeni cilj, da Vi i mi plešemo i pjevamo zajedno svakoga weekenda u odličnoj atmosferi i harmoniji.

S toga smo i mi odlučili na jedan način nagraditi sve Vas, da se još ljepše i bolje družimo, da se bolje upoznamo, i zajedno uživamo u klupskim večerima.

Naglasiti ćemo riječ „upoznamo“, jer mnoge od Vas poimenice neznamo, a iskreno teško je između tisuće i tisuće osoba koje u toku večeri prođu lokalom, posvetiti svakome izuzetno potrebnu pažnju, uz obveze koje moramo ispuniti i odraditi u toku jedne od klupskih noći.Zato ćemo mi, dragi prijatelji, našu pažnju prema svima Vama posvetiti četvrtkom i petkom na tradicionalan i programom obogaćen, ali opet poseban način. Ulaz u klub je kao i uvijek slobodan za sve.

Studentski četvrtak od slijedećeg tjedna kreće sa drugim ciklusom „NAGRADNIH STUDENTSKIH IMAGE KARAOKA“ i otvorenjem sezone 2011, uz tradicionalne nagrade i vaše vokalne izvedbe.

Obaviještavamo SVE PRIJATELJE I STUDOŠE, koji ovoga tjedna dobiju poseban letak sa sloganom „JEDNOSTAVNO SATUDENTSKI“, da ga ne bacaju, već da ga sačuvaju do slijedećeg četvrtka (ili poklone prijatelju/prijateljici koji izlaze tu večer), jer svatko tko donese letak našim hostesama od 22h do 00.30h na dan događanja, biti će počašćen od strane Kluba Nina 2 sa prvim pićem dobrodošlice (ovoga četvrtka PRVA MEDICA UZ LETAK JE GRATIS).

„JEDNOSTAVNO STUDENTSKI“ uključuje klupsku večer četvrtkom i uz „HAPPY HOUR NA SVU CUGU“ od 22H do 00.30H. Primjerice, ukoliko naručite 1 stock-colu, 1 vodku-red bull, 1 jack-colu i 1 Beck's., dobijete jos 1 stock-colu gratis, 1 vodku-red bull gratis, 1 jack-colu gratis i 1 Beck's gratis.Isto vrijedi i za našu ponudu Cocktail-a – naručiš 1 cocktail i dobiješ još 1 gratis (ponuda uključuje normalne i litarske cocktail-e). Za one koji piju sok ili gazirana pića, ponuda je također ista 1+1 gratis.

„HAPPY HOUR NA SVU CUGU“ vrijedi i PETKOM, na isti način kako je obijašnjeno u gornjim redovima, u vremenskom intervalu od 22H do 00.30H.

U ponudi gore navedenog, ne nalaze se topli napici, prodaja na boce i slijedeći artikli: Jack Daniel's Single barell, Hennesey, Chivas regal, Johnie Walker Blue label, Remy Martin, Martell, Glen Grant, Gran Marinero, Budweisser i Leffe.

Izvor: Klub Nina 2

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO