U petak 18.03., ugostiti ćemo poznati riječki band "KEOPS", koji će za sve Vas predstaviti svoj najnoviji video uradak za novu singlicu - "OPROSTI MI SAD", u izdanju diskografske kuće CROATIA RECORDS. Uz odličan pop - rock zvuk ovoga mladog riječkog banda, moći ćete poslušati i najnovije pjesme za njihov predstojeći album. Vidimo se na KEOPSIMA ;)

Početak koncerta: 23 H
Ulaz: slobodan
Datum: 18.03.2011.
Mjesto: Klub Nina 2

***HAPPY HOUR NA SVU CUGU***OD 22 H DO 00.30 H***
***1 + 1 GRATIS***

SALA 1 - CRO MUSIC
SALA 2 - HOUSE MUSIC

Dj Igor Relic
Dj Rango

KEOPS

Biografija: Grupa Keops počela je s radom 1997. godine. Od tada na dalje svirao je diljem Hrvatske i u Sloveniji. Nakon osvajanja nekoliko lokalnih festivala u Rijeci te natupa na dobrotvornim koncertima «OD SRCA DJECI» grupa se odlučila za snimanje svog prvog demo materijala te se susrela po prvi puta sa studijskim iskustvom. Prvi prmotivni CD nazvao se «Sjećanja». Ti su uradci doživijeli lijepi uspijeh na lokalnim top listama te su bili dodatni poticaj za ulazak u studio da bi se snimio uradak «Breathing the darkness», koji je poslan u ITALIJU na prestižni festival «RITMI GLOBALI EUROPEI» gdje grupa KEOPS u konkurenciji od 40 Europskih bendova ulazi u finale te osvaja prvo mjesto.To je rezultiralo izlaskom na talijanskim kompilacijama te kratkom turnejom po Italiji. Nakon povratka u Hrvatsku grupa KEOPS odrađuje povratničku turneju DIVLJIH JAGODA kao support bend te ulazi u studio i započinje snimanje svoga prvog albuma koji je u izradi. Svi ovi uspijesi grupe KEOPS rezultirali su stalnim sviranjem već preko dvije godine, gotovo svaki petak i subotu, gdje je grupa stekla iskustvo zabavljanja raznih kategorija publike te stvorila imidž kod mnogih mladih generacija koji bend prate gotovo svaki koncert. Neke od stalnih lokacija gdje grupa svira su Kaštelir (Istra), Delnice, Rijeka (River Pub) i mnoge druge manifestacije, uključujući i brojne humanitarne akcije u kojima je grupa u ovih deset godina postojala. Jedna od tih akcija bila je i akcija za Matiju od bikera, koja je ove godine bila u okolici Siska gdje je i grupa Keops dala svoj prilog. Grupa Keops su: TONI ŠUPERINA (vokal), BRUNO MIČETIĆ (gitara), MIRJANA MIČETIĆ (klavijature), VANJA MATEJČIĆ (bas gitara) i PETAR JELUŠIĆ (bubanj).

Lijepi pozdrav svima

Izvor: Klub Nina 2

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO