Nakon velike zabave otvorenja, riječka Nina poziva sve ljubitelje elektronskog zvuka na najbolji Halloween party u gradu. Naime, u goste dovode poznatog Španjolskog Dj-a i producenta George Privatti-a.

No to nije sve - zabava je ponovno velika i masovna, točnije, opet na 3 plesna podija. Nina boat club floor - George Privatti i prijatelji! Povodom desete godišnjice kontinuiranog rada i doprinosa riječkoj psy - trance sceni, rezident cluba Radical Fusion na Psycordia flooru ugošćuje slovenske psy virtuoze - Rook & Shoshana... 3. floor okupirali su dečki iz Work the floor ekipe. Boodale, Fryer i Wan poznati su svakom iole ozbiljnom rejveru!

George Privatti rođen 1983. Sa samo 17 godina počinje osjećati ljubav prema elektronskoj glazbi, te kupuje prve gramofone. Njegov glazbeni pravac odredili su prvi "rave" partiji koji su se tada događali u njegovoj blizini, te je na njima i zabilježio svoje prve nastupe.

2009. godine u George-u se razvila želja za stvaranjem vlastite glazbe, te nakon samo godinu dana osniva vlastiti label "PRIVATTI records". Ovaj label je orjentiran na hard - groove - tribal techno glazbu.

Od tada, pa do sada nastupao je na svim važnijim festivalima i partijima, a neki od njih su: Monegros Desert Festival, Soul Tech (Mexico), Selenic Soul (Mexico), Florida 135, Elrow (Ibiza), Space Ibiza, Privilege Ibiza, Vertigo (Costa Rica), Magazzini Generali (Milan), ZUL, New Guass (Bugarska), Labyrinth (Belgija), Break, BT59 (Bordeaux), Riviera (Madrid) i mnogi drugi.

Pozornicu je djelio s najvećim svjetskim "facama", a neki od njih su: Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice, Paco Osuna, Ben Sims, Umek, Ken Ishi, Technasia, Oscar Mulero, Marco Bailey, Format:B, Fatima Hajji...

George je izdavao (i sigurni smo da neće stati) na preko 100 labela, a neki od njih su: 100% Pure, Formatik, 1605, Toolroom, Bitten, Deeperfect, Definite, Elrow, KMS, La Pera, FORM, Looping, itd. 2013. godine postaje rezident svih ElRow događanja.

Rook počinje svoju glazbenu karijeru 2001. godine kao rezident Dj u obližnjim Slovenskim  klubovima. Ubrzo je počeo nastupati na večim i poznatijim događanjima. U početku je njegov glazbeni izričaj bio progresiv i techno glazba, nešto kasnije se našao u tech trance-u, no zadnjih godina se čvrsto pozicionirao u puštanju progressive psy trance glazbe. Ovaj momak je duboko urezan u slovensku Psy trance scenu zbog više pobjeda na raznim DJ natjecanjima.

Iskazao se i glazbeno dokazao na svim večim eventima u Sloveninji, ali i izvan nje. Svirao je s poznatim imenima kao što su: Liquid Soul, E - Clip, Egorythmia, Activa, Reaky, Braincell...

Na natjecanju Beatfast 2012. g odnio je naslov najboljeg nekomercionalnog DJ-a na elektronskoj sceni.

Ovaj skromni momak kaže da mu je najveći uspjeh do sada u karijeri to što zadnje 2 godine svira na Pumpui stage-u na poznatom Ozora festivalu. Rook trenutno surađuje s dvije Slovenske Psy trance organizacije: Midnight Resurrection i Dreamcatcher. Vlasnik je radio showa Goa Goa koji svakim danom ima sve više slušatelja iz cijelog svijeta.

Bundeve su u pripremi, dekoracije stižu i sve miriše na nezaboravan Halloween vikend. Ako još neznaš gdje se uputiti na najstrašnijuuu noć u godini možda smo ti mi pomogli.

Od Nine uvijek se očekuje najluđi provod, ovog puta pod maskama, zasigurno neće razočarati!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO