New Generation je novi glazbeni program Pure Underground organizacije. Zašto New Generation? Zato što ćemo se truditi dovoditi nove, neafirmirane DJ-e i producente iz Europe, a možda i šire! Lokalnu podršku će na svakom eventu pružiti, "novopečeni" riječki DJi. Voditelj i mentor programa je LABOZZ, riječki DJ koji je postao stalna postava na svim jačim eventima u Rijeci, a i šire.

Za prvi put, u goste nam stižu dečki iz Španjolske, Bassel Darwish & EDVEX, te talijan JOHNNY KAOS, kojeg je riječka publika imala prilike ćuti u Galileu i na Nini.

Domaća podrška ovog puta su: Dino Jukić, Wide Cut, Ivan Slosar, Tias, te DJ IC. Sve su to mladi DJi, nedavno završili Spiritovu DJ radionicu, gdje su naučili osnove, a prilika za dokazivanjem tek slijedi. Znamo da u ovom poslu, samo praksa i stalni rad stvaraju majstore mixanja.

U skladu s time, kao headlinera vam predstavljamo mladog i perspektivnog talijanskog DJ-a i producenta, imena Lorenzo Pavan, a na sceni poznatog kao JOHNNY KAOS. Da ne bi nikome palo na pamet da se ovdje radi o često uobičajenoj frazi "mlad i perspektivan", nego da je to doista činjenica, reći ćemo vam da je sa svoje 24 godine već izdavao na jednom od globalno najjačih labela SUARA, zatim na South American Soundu Johna Aquavive, Bla Bla etiketi Daniela Sancheza, Umekovom 1605, Noferinijevom Deepperfectu, Uto Karemovom Agile Encondingsu, i tako dalje, i tako dalje... Posebno ćemo istaknuti da je bio dijelom DEFECTED in the house kompilacije, a što DEFECTED RECORDS znači u svijetu elektronike, poznato je i površnom poznavatelju glazbe. Pripada u onu skupinu Dja koji sviraju prvenstveno za floor, a kada bi njegov stil morali opisati u dvije riječi, rekli bi: bass linija i groove. Pametnome (i željnom čiste zabave) dosta!

Bassel Darwish nam dolazi iz Barcelone, njegovi glazbeni počeci vežu se za gitaru i klavir. S 19 godina počinje mixati i producirati elektronsku glazbu. Suosnivač je FOUN organizacije koja se bavi organizacijom evenata u poznatim underground klubovima diljem Barcelone. Svoje umijeće pokazao je u klubovima kao što su: City Hall, Pacha, Florida 135, Egg London (UK), The Warehouse, Smiley Club (Madrid) i mnogim drugim. Njegova produkcija fokusirana je na tech house i techno glazbu, a uradci su dio labela kao što su: Florida Music, LR Recordings, Comade Music, La Pera Records, Patent Skillz, itd.

Edvex također stiže iz Barcelone, svoj glazbeni put započinje kao „klinac„ sa samo 9 godina svirajući bubnjeve. U 20- toj godini počinje mixati techno s elementima deep & tech house glazbe. 2013.godine Edvex se pridružuje The House Party kolektivu te dobiva rezidenciju u City Hall clubu u srcu Barcelone. Osim City Hall, glazbeno umijeće ovog mladog DJ-a pokazao je i u klubovima kao što su: Red Lab, Barts Club, Surya, Rouge Lab, Mamarosa Beach, The Rooftop, Vai Moana, Mac Arena Mar Beach Club, Egg (London), Mazi (London), Trafik (London) i mnogim drugima. 2014.godine pokreće FOUN organizaciju s rezidencijom u 2 kluba u srcu Barcelone.

Ovi mladi Španjolski DJ-i i producenti prvi put stižu na Balkan, no zasigurno ne i zadnji put, jer za ova imena ćete sigurno ćuti u budućnosti!!

Zabava je ovog puta na 2 plesna podija.

Nagradna igra je u tijeku, Pure Underground nagrađuje s 3x1 ulaznicom. Pravila nagradne igre možete potražiti na linku: https://goo.gl/RdSuR3

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO