Ove godine ekipa Fresh Air Party-a pripremila vam je već tradicionalni 4.-ti po redu Fresh Air Party koji ce se održati 15.08. na ljetnoj pozornici, uz zvuke house glazbe.

Više o eventu možete saznati na linku: https://www.facebook.com/events/775674342454760/?fref=ts

No uz to, PO PRVI PUTA ovaj događaj dobiva nastavak i drugi dan !!

16.08. techNOVAtion, techno sila Fresh Air-a, na istoj lokaciji organizira večer koja je rezervirana za ljubitelje underground TECHNO glazbe!!!

Uz poseban light show i vrhunski sound system, imat ćete priliku poslušati čak 7 DJ-a koji će se brinuti za muving na dance flooru. Line up predvodi u NG nam već poznati gost Hadji iz Zagreba, a tu nam je i stari znanac Tom Prozak, zatim Milex iz Đakova, te naši rezident DJ-i (Maximal, Drogba, S(u)B, Gotex).

Novogradiška ljetna pozornica slovi za kultno mjesto za izlaske koje nije bilo u funkciji oko 20 godina a nakon temeljite obnove po PRVI puta će ugostiti event elektronske glazbe. Za ljubitelje techna ovo je definitivno event koji ne smijete propustiti.

Ulaz: 20kn

Lineup:

HADJI (Zg)
MILEX (Dj)
TOM PROZAK (Sb)
DROGBA (Ng)
MAXIMAL (Donji A.)
S(u)B (Sb)
GOTEX (Ng)

VJ Analog

AFTER PARTY w/Fixsell (Os)
Drogba (Ng)
Maximal (Donji A.)

Službeni after party održava se u disco clubu Porin s pocetkom u 5:00h, a za mixetom stoji Fixsell iz Osijeka koji će se pobrinuti da se muving nastavi i nakon završetka party-a, te atmosferu zagrijavaju i naši residenti Drogba i Maximal.

HADJI

Nikola Hadži-Veljković aka Hadji rođen je 1988 godine u Zagrebu. Još kao klinac, privlačio je pažnju svojim neprestanim udaranjem lonaca, čaša... svega što je proizvodilo zvuk. Sa samo 3 godine nastupio je sa ocem na Z3 televiziji. Kako je i dalje pokazivao razan interes za glazbu upisuje se u glazbeni vrtić u ZKM zgradi. Tamo se prvi put susreće s udaraljkama te kombinira razne ritmove. Nakon završenog glazbenog vrtića, osnovne glazbene škole Elly Bašić (tadašnja funkcionalna muzička pedagogija) instrument klavir, upisuje srednju glazbenu Ivan Zajc s trubom.

Ubrzo prekida školovanje radi primarne srednje škole. S elektronskom glazbom prvi put se susreo 97 godine kada je od kolege uzeo kompilaciju Bravo Hits na kojoj se nalazila uz Spice girls (lol) i stvar od Dr. Mottea i Westbama - Sunshine, koja mu se strašno svidjela. U početku je slušao psy i goa trance kompilacije sve dok 2005. nije otišao na prvi techno party, na kojem je zapravo shvatio da je to to. Svoju prvu opremu i ploče kupuje krajem 2005. godine te mu miksanje postaje ovisnost.

Prvo vrijeme je miksao samo na privatnim tulumima, a uskoro je usljedila prva rezidencija petkom u Jet Setu. Preko ljeta je radio u Staroj Novalji warmup partye za Zrće te su to ujedno bili prvi partyji koje je organizirao. Nakon ljeta zajedno s dj Motivom pokreće Different Night program u boxeru na kojem su dosad nastupili od newcommera do najjačih hrvatskih DJ-eva.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO