Infected Mushroom po prvi puta gostuju u Hrvatskoj! Pshihodelicni trance dvojac nastupiti će live 6.08.2011. na velikoj bini Gradskog stadiona u sklopu Moon & Rocks Festivala gdje će po prvi puta za našu publiku odraditi spektakularan koncert na kojem će vrtiti samo hitove sa njihovih posljednjih šest albuma. Dvojac čine Erez Eisen i Amit Duvdevani koji trenutno žive i rade u Los Angelesu.

Yolanda Be Cool na Moon & Rocks Festivalu!!!

 

Yolanda Be Cool je australski bend koji ćine neponovljivi duo, Sylvester Martinez i Johnson "Durango Slim" Peterson. Suradnja s australskim producentom DCUP (pravim imenom Duncan MacLennan) okrunjena je međunarodnim singlom "We no speak Americano".

Sa istoimenim hit singlom ubrzo su osvojili vrhove Britanskih, Španjolskih, Njemačkih, Meksičkih, Danskih, Švicarskih i Ekvadorskih ljestvica i ušli u Top 5 najvrćenijih izvođaća u Australiji, Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i Norveškoj. Yolanda Be Cool je dobila dvije nominacije 2010 na ARIA Music Awards koje uključuju "Best Dance Release" i "Najpopularniji australski singl" za "We no speak Americano".

Velika nam je čast i zadovoljstvo najaviti ih po prvi puta u Hrvatskoj kao goste Moon & Rocks Festivala, 6.08.2011 na Gradskom stadionu u Novalji.
 

Timo Maas – i on je ovo ljeto sa nama na Moon & Rocks Festivalu!!!

 

Jedno od najtraženijih klupskih imena na svijetu - Timo Maas potvrdio je svoje gostovanje 6.08.2011 na Moon & Rocks Festivalu kada će predstaviti uratke sa svoja dva posljednja studijska albuma.

Iako je prva asocijacija na Timo Maasa zapravo kolaboracija s Brianom Molkom iz Placeba, te popularnom Kelis, Timo aktivno djeluje kao afirmirani DJ gotovo dva desetljeća, no afirmirao se tek albumom "Loud" 2002. godine, dok je stvarnu planetarnu slavu stekao nasljednikom "Pictures" 2005. s kojeg je doslovce svaka pjesma postala klupski hit.

Ovaj je Nijemac, inače po struci injženjer telekomunikacija, od lokalnog hanoverskog kluba krajem osamdesetih prešao na strane klubove gdje je počeo producirati i stvarati vlastitu glazbu, koja mu je osigurala brojne nagrade i priznanja, uključujući i nominaciju za nagradu Grammy.

 
Astralis / institucija!!!

Početkom 1998, Go Cut, Damir Ludvig i Goran Štetić napravili su „big bang" na Hrvatskoj klupskoj sceni. Počeli su organizirati sveoje partye pod nazivom „Astralis“. Klub "The Best",  najveći najpopularniji zagrebački klub bio je rezidencija Astralisa punih 10 godina, a Astralis drži rekord posjećenosti sa preko 4000 prodanih ulaznica na jednom partyu!

DJ Go Cut je profesionalni DJ, glazbenik i klupski promotor. Karijera promotora počela je 1998. sa Astralis partyem.Go Cut's dinamički nastup je specifičan spoj mixanja razlčitih glazbenih stilova; electro, house i progressive zvukovi su kombinirani u jednu novu glazbenu formu.

**************

NAGRADNA IGRA

Osvoji besplatan upad! Pošalji svoje ime i prezime na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (subject - Moon & Rocks Festival), vidimo se!! :) 

**************

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO