Drugi po redu Hideout Festival koji će od 29.06 do 01.07. na najpopularnijoj ljetnoj party destinaciji u Hrvatskoj, na plaži Zrće, u najvećem broju predstaviti najkvalitetnije i najtraženije izvođače svjetske elektronske scene sudeći po programu i broju posjetitelja bit će središnji glazbeni događaj ovog ljeta.

Jedan od partnera Hideout festivala je splitska družina pod imenom Acilectro koju čine Lushi, Pille, Feta i Basic, koji će odigrati ulogu izvođača i predstavnika domaćeg elektronskog zvuka na ovom britanskom festivalu.

Acilectro je još jedna glazbena priča iz Hrvatske koja je svoju afirmaciju pronašla na svijetskom tržištu. Izdavačka kuća sa prepoznatljivim i jedinstvenim zvukom čija izdanja se redovito nalaze na play listama najtraženijih svijetskih izvođača kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Jamie Jones, Claude Von Stroke ili Maceo Plex neki od kojih su i headlineri ovogodišnjeg Hideout-a.

Kako bi skratili iščekivanje do najvećeg glazbenog festivala na Jadranu 2. lipnja u splitskom će se klubu O'Hara odgirati Hideout launch party na dva floora sa 20 izvođača uključujući i Acilectro ekipu pa će posjetitelji imati priliku osjetiti dašak onoga što ih čeka na Zrću ovog ljeta.

Uvodnim partijem za Hideout festival popularni splitski klub O'Hara otvara svoju bogatu ljetnu sezonu koja će ponuditi raznoliku paletu događaja za sve glazbene ukuse. Jedno nezaboravno ljeto je pred nama, a počinje već ove subote. Cijena ulaznice za Hideout launch party je 20kn.

MAIN FLOOR
Pille, Lushi, Feta, Basic, Mariano Mateljan, Malik, Malesh, Miro

BASS/HOUSE/DUBSTEP FLOOR
Inkclear, Basta, Dubok, Oxide, Kid VA, Duda Dudes, Data, Duje Lalin, Daff, D’Bart, Hervie

www.hideoutfestival.com

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO